up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida

Barnskor

Tofflor

()
load

Hur väljer man tennisskor?

Tennis är en sport som kräver att spelare visar snabbhet, smidighet och uthållighet. Att välja rätt skor är viktigt för att kunna ge sitt bästa på planen. Därför är en bra tennissko viktig för att hjälpa dig att hantera den ständiga rörelsen, springa, hoppa, dyka, täcka banan från sida till sida, gå fram och tillbaka till nätet och de snabba svängarna som följer med en tennismatch. tennis. Babolat , Asics , Adidas , Yonex och Joma erbjuder tennisskor av god kvalitet för barn.
Ett par tennisskor ska passa dina fötter korrekt och bekvämt. Skor ska inte sitta för tajta eller för lösa. Tennisskor hjälper till att ge enkel och snabb rörelse samtidigt som de ger tillräckligt med dämpning för dina fötter. Tennisskor ska kännas bekväma och inte för tajta, eftersom de kan orsaka skav.
Populära märken designar vita tennisskor med fiskbensliknande yttersulor som ger stabilitet och grepp på banan. Dessa skor är lämpliga för spel på grusbanor, konstgräs och hårt.

När du väljer ditt nya par Adidas sneakers , se till att det ger dina fötter tillräckligt stöd i sidled. Skon ska ge dämpning i innersulan, fotvalvsstöd i hälen, hälräknare och hälkrage.
Tennisspelare behöver ordentlig fotkontroll eftersom de måste göra plötsliga rörelser och svängar, och tennisskor ger bra fotkontroll. Därför är förstärkta tåboxar nyckelfunktionen att leta efter när du handlar tennisskor. En extra bit material läggs till det yttre tåområdet på tennisskon för att snabbt stoppa framåtrörelsen och öka hållbarheten.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga