Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Herrkläder

Herrkläder tennis och paddel

Hitta ett brett utbud av Herrkläder-produkter för tennis och paddel. Upptäck de bästa erbjudandena på smashinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Herrkläder

Märken i Herrkläder

Hur väljer man rätt kläder för att spela tennis?

Baslager

Underkläder har blivit avgörande för alla typer av utomhusaktiviteter och sporter. Ett baslager är designat för att anpassa sig till både din aktivitet och den oförutsägbara väderförändringen. Du vet aldrig när du måste lägga till eller ta bort lager. Ett baslager är lätt att lägga på och ta av för att hålla dig varm eller sval beroende på temperaturen.

Tenniskepsar

Tenniskepsar är ett av de viktigaste plaggen som bärs av män och kvinnor över hela världen. Dessa hattar tillåter tennisspelare att hålla huvudet täckt och skyddat under en match eller träning. Kepsen är gjord av lätt, andningsbart material för att hålla svetten borta. Det förhindrar också att solstrålarna kommer in i spelarnas ögon, vilket förbättrar synen och minskar bländningen.

Jackor

Under vintersäsongen väljer tennisspelare att bära tekniska tygjackor som tenderar att skingra svett och fukt. Detta är viktigt för att hålla dem varma, torra och bekväma medan de spelar. Tennisjackor är gjorda av tyger som polyester och fleece.

Byxor och leggings

Att välja rätt kläder är viktigt för idrottares prestation. När vi pratar om tennis är det den mest krävande sporten som behöver mycket rörelse. Tennisspelare bär ofta byxor och tights under matcher, eftersom dessa plagg är bekväma och stretchiga. Stretchiga lår och byxor hjälper spelare att njuta av rörelsefrihet medan de spelar eller övar ett spel.

Tröjor & hoodies

Förutom tennisjackor kan spelare också välja att bära sweatshirts som en del av sina vinterkläder. Sweatshirts är gjorda av högkvalitativa material som ull, polyester, spandex, bomull, fleece eller en blandning av något av dessa. De är perfekta följeslagare för att spela tennis när vädret är kallt.

T shirts och pikétröjor

T shirts och pikétröjor är de mest använda plagget bland tennisspelare. Tröjorna är lätta, andas och bekväma och låter tennisspelare prestera på sitt bästa. T shirts och pikétröjor anses vara det bästa valet av material.

Träningsoveraller

Träningsoveraller används även för sport och träning. De är bekväma, elastiska och funktionella. De designades ursprungligen som ett bekvämt alternativ för idrottare. Träningsoveraller har dock utvecklats mycket genom åren och idag anses de vara ett outfitalternativ för att vara bekväma på en daglig basis.

Mer om herrkläder:

Tennisspelare bär ofta armband för att torka av svett. Arm och benvärmare hjälper till att hålla dem varma under vintern. Ansiktsmasker och en halsdamask är de två viktigaste tillbehören som tennisspelare bär med sig. De ger värme och skydd mot solens strålar, vind och svettningar. Under och efter matcher använder tennisspelare handdukar för att absorbera svett från händer och ansikten. Babolat , Lacoste , Nox , Adidas och Asics är de ledande varumärkena som erbjuder det bästa utbudet av kläder för att spela tennis.