Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Padelskor

()

Sortera

Hur väljer man paddeltennisskor?

Du bör köpa ett par padelskor av högsta kvalitet om du vill spela ditt bästa. Paddeltennisskor är speciellt designade för sporten som gör att du kan röra dig med snabbhet och komfort.

Vilken sula ska man välja?

Vilken typ av sula du väljer beror på vilken yta du spelar på. Det finns olika sulor av paddeltennisskor som är designade för olika underlag. I allmänhet har de flesta paddeltennisbanor sand som också är halt; Du måste välja en sula av paddeltennisskorna som är gjorda för att spela på lera eftersom det ger dig grepp för att avancera bekvämt.
Dessutom är paddeltennisbanorna också gjorda av konstgräs. Dessa spår använder mindre sand och är därför mindre hala. Du kan bära "all court" sulaskor på dessa typer av banaytor. Babolat , Asics , Joma och Head är de ledande varumärkena som erbjuder de bästa padelskorna.

Vad ska man leta efter i paddeltennisskor?

De tre huvudsakliga adjektiven som beskriver de bästa Asics padelskorna är lätta, bekväma och andas. När du väljer en paddeltennissko bör du titta på dessa egenskaper. Eftersom komfort bör vara din högsta prioritet, speciellt i spel/sporter som kräver snabba rörelser och riktningsändringar. Se till att skon har fantastiska funktioner för att skydda dig mot skador och även hålla dig bekväm när du spelar snabba drag. En lätt padelsko hjälper dig att nå bollen så fort du vill utan att ge avkall på dämpning och stabilitet.

top