up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Bästa pickuprör för tennisboll

Ingen gillar att samla tennisbollar i slutet av ett hektiskt och hårt pass, speciellt när bollarna är utspridda över hela tennisbanan. Ett pick up rör av högsta kvalitet är en viktig del av planutrustningen för att plocka upp bollarna från banan. Med ett snabbt och effektivt bolluppsamlingsrör har det blivit superenkelt att rensa banan. Dessa uppsamlingsrör för pickupbollar är lätta, genomskinliga och slitstarka rör tillverkade av kraftigt gummi som gör att du kan samla alla tennisbollar i ett rör. En vanlig tennisbollsamlare kan hålla upp till 15 tennisbollar i normal storlek på en gång. Babolat , Nox , Dunlop , Softee och Wilson är de bästa tillverkarna av uppsamlingsrör för tennisbollar .

Fördelar med att använda plockrör för tennisbollar

Hjälp dig att rensa tennisbanorna enkelt och på kort tid med detta bollupptagningsrör
Det genomskinliga, lätta röret är extremt användbart eftersom du kan bära det lätt
Eliminerar böjning vilket minskar risken för skador eller risken för smärta i ryggen

Funktioner av en tennisboll plocka upp rör

Utmärkt livslängd: Tennis Wheeled bollväskan är tillverkad av kraftig PVC som säkerställer dess exceptionella hållbarhet. Tubens gummibas säkerställer att den tål regelbunden kontakt med marken/planen.
Transparent : Rören är designade för att vara genomskinliga, så att du kan veta hur många tennisbollar du har samlat in från banan.
Remmar som ser ut i gummi : Alla upptagningsrör för tennisbollar har slitstarka gummiliknande remmar som håller bollarna säkra och hjälper till att släppa dem i korgen utan ansträngning.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga