up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Bärare skidor

Bärare skidor

Hitta ett brett utbud av Bärare-produkter för skidor. Upptäck de bästa erbjudandena på snowinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Bärare

Märken i Bärare

Hur väljer man rätt storlek på lastlådan?

Lådor och korgar

Livet på ett utomhusäventyr är fullt av kul. Den åtföljs dock ofta av skrymmande redskap som ibland gör det svårt att resa med. För att göra saker enklare finns det ett enormt utbud av lastlådor, lådor och korgar, takräcken på marknaden som enkelt kan ta emot din nödvändiga utrustning på ett organiserat sätt. Lastlådor är viktiga eftersom de också håller sakerna säkra från vatten, damm och lera.

Bil takräcken

Tillverkare kombinerar olika längder, bredder och höjder på lasttakräcken för att möta olika krav. Oftast är lastlådor 6 fot långa. Vissa är ännu längre. En 6 fot lång lastlåda kan fungera bra för dig om du vill bära ett par skidor och redskap i standardstorlek. Men om du planerar att bära långa föremål bör du leta efter en större låda.

Skidhållare

En bredare lastlåda ger mer förvaringsutrymme och kapacitet. Däremot kommer du inte att få annat utrymme på dina racks tvärstänger för att hålla extra saker. Så, överväga bredden på lådan innan du köper. Dessutom, ju högre höjd skidhållaren du får desto mer grejer kan du bära. Det är klokt att öka din kapacitet genom att lägga till högre lådor.

Tillbehör

Du skulle också behöva ha viktiga tillbehör för att installera och avinstallera lastlådan från ditt fordon, såsom markisfästen, fästen, spadar, spadefäste, ögonbultar, höglyftande domkraftshållare, stegrulle, lasthållare och många fler. Burton , Thule , Dakine , Trespass och Klim tillverkar olika storlekar och höjder på lastlådor och tillbehör.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga