Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Kuljetusvälineet

Kuljetusvälineet hiihto

Löydä laaja valikoima tuotteita Kuljetusvälineet tuotteita henkilölle hiihto. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa snowinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Kuljetusvälineet

n merkit Kuljetusvälineet

Kuinka valita oikean kokoinen tavaralaatikko?

Laatikot ja korit

Ulkoseikkailuelämä on täynnä hauskaa. Siihen liittyy kuitenkin usein tilaa vieviä varusteita, jotka joskus vaikeuttavat matkustamista. Asioiden helpottamiseksi markkinoilla on valtava valikoima tavaralaatikoita, laatikoita ja koreja, kattotelineitä, joihin voit helposti sijoittaa välttämättömät varusteesi organisoidusti. Tavaralaatikot ovat tärkeitä, koska ne myös pitävät tavarat turvassa vedeltä, pölyltä ja mudalta.

Auton kattotelineet

Valmistajat yhdistävät eri pituuksia, leveyksiä ja korkeuksia tavaratelineisiin vastatakseen erilaisiin vaatimuksiin. Tavallisimmin rahtilaatikoiden korkeus on 6 jalkaa. Jotkut ovat jopa pidempiä. 6 jalkaa pitkä tavaralaatikko voi toimia hyvin sinulle, jos haluat kuljettaa vakiokokoisia suksia ja varusteita. Jos kuitenkin aiot kuljettaa pitkiä tavaroita, kannattaa etsiä isompi laatikko.

Suksiteline

Leveämpi tavaralaatikko tarjoaa enemmän säilytystilaa ja kapasiteettia. Et kuitenkaan saa telineiden poikittaispalkkiin muuta tilaa ylimääräisten tavaroiden säilyttämiseen. Joten harkitse laatikon leveyttä ennen ostamista. Lisäksi mitä korkeammalle suksitelineen saat, sitä enemmän tavaraa voit kuljettaa. On viisasta lisätä kapasiteettia lisäämällä korkeampia laatikoita.

Lisätarvikkeet

Tarvitset myös tärkeitä lisävarusteita tavaralaatikon asentamiseen ja poistamiseen ajoneuvosta, kuten markiisikiinnikkeet, kannatinsarja, lapiot, lapion kiinnike, silmukkapultit, korkean nostotukin pidike, tikapuurulla, kuorman pidike ja paljon muuta. Burton , Thule , Dakine , Trespass ja Klim valmistavat erikokoisia ja korkuisia tavaralaatikoita ja tarvikkeita.