up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Lenz

Lenz

Allt ( Lenz )

Märkesinformation för Lenz

Lenz är ett erkänt märke som står för skapelse, högsta kvalitet och tillförlitlighet inom branschen för sport- och utomhusutrustning. Med en rik historia som sträcker sig över flera decennier har Lenz kontinuerligt erbjudit produkter i toppklass som tillfredsställer kraven från utomhusälskare, atleter och löpare.
Grunden för Lenzs framgång är den outtröttliga dedikationen till tekniska förbättringar. Varumärket har ständigt pressat gränserna för vad som är möjligt och producerar utrustning av modernaste slag som förbättrar utomhusäventyret. Oavsett om det är uppvärmda strumpor för sport i kallt väder, prestandaskidkläder eller moderna utrustning för vandring är Lenz-produkter skapade för att fungera under krävande förhållanden.
Högsta kvalitet är viktigt för Lenz. Varje produkt genomgår strikt testning för att erbjuda hållbarhet och funktion, vilket gör dem till ett pålitligt val för experter och hobbyister. Lenzs engagemang för hållbarhet syns också genom sina miljövänliga tyger och tillverkningsmetoder, vilket stämmer överens med den ökande efterfrågan på tillförlitlig utomhusutrustning.
Lenz förstår de olika kraven från sina kunder, från informella äventyrare till intensiva sportälskare. Denna mångsidighet återspeglas i produktsamlingen som innehåller ett stort utbud av utomhusidrotter. Oavsett om du åker slalom, ger dig ut på ett utomhusäventyr eller bara står emot elementen har Lenz dig täckt.

Lenzs samling av utomhuskläder

Lenz herrkläder är välkända för sin höga kvalitet, funktion och kreativa detaljer. Lenz erbjuder ett stort utbud av herrkläder som är skapade för att tillfredsställa behoven hos olika utomhusidrotter och äventyr.
Lenz damkläder är utvecklade för att uppfylla kraven från olika klimat och terränger samtidigt som kvinnor är väl rustade och trendiga för sina utomhusupplevelser. Lenz damskor sammanför mode och funktion för ett stort utbud av utomhusidrotter.
Lenz uppvärmda strumpor är en topp av skapelse i kungadömet av utomhuskläder för kallt väder. Lenz uppvärmda strumpor är tillverkade med inbyggda värmeelement som omsluter tårna och fotbollen. Dessa uppvärmningskomponenter drivs av laddningsbara litiumjonbatterier som erbjuder anpassningsbara värmegrader som passar individuella preferenser.
Lenz uppvärmda skistrumpor är skapade för att sitta snävt, erbjuda jämn värme fördelning och minska bulk inuti skidstövlar. Denna unika design hjälper till att bibehålla korrekt fotstöd och komfort medan du åker skidor. Lenz fokuserar på fuktkontroll i sina skistrumpor. Lenz handskar ska erbjuda tillräcklig isolering för att fånga värme och hålla händerna varma. Vanliga isoleringsmaterial innehåller syntetfibrer som Thinsulate, dun och olika typer av fleece.
Lenz västar är utvecklade för att erbjuda värme och komfort i kalla klimatförhållanden, vilket gör dem populära bland utomhusälskare, atleter och dem som behöver hålla sig varma samtidigt som de behåller rörligheten.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga