Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Lenz

Om Lenz
Lenz er et anerkjent merke som står for opprettelse, høy kvalitet og pålitelighet i idretts- og friluftsutstyr. Med en rik fortid som spenner over flere tiår, har Lenz konsekvent tilbudt innovative produkter som tilfredsstiller kravene til friluftsinteresserte, idrettsutøvere og løpere.
Kjernen i Lenzs suksess er dens uopphørlige dedikasjon til teknisk forbedring. Merket har stadig presset grensene for hva som er mulig, og produserer state-of-the-art utstyr som forbedrer det frie eventyret. Enten det er oppvarmete sokker til kaldt værsport, høy ytelses skiutstyr eller moderne fjellutstyr, er Lenz-produkter laget for å utmerke seg under krevende forhold.
Høy kvalitet er viktig hos Lenz. Hvert produkt gjennomgår strenge tester for å gi holdbarhet og funksjonalitet, noe som gjør dem til et pålitelig alternativ for eksperter og hobbyer. Lenz s engasjement for bærekraft skinner også gjennom sine miljøvennlige stoffer og produksjonsmetoder, i tråd med det økende behovet for pålitelig friluftsutstyr.
Lenz forstår de ulike kravene til sine kunder, fra uformelle eventyrere til intense idrettsentusiaster. Denne allsidigheten gjenspeiles i produksjonssamlingen, som inneholder et stort utvalg av utendørsidretter. Uansett om du er på ski, går på utendørs ekspedisjon eller bare takler elementer, har Lenz deg omkranset.

Lenz friluftsutstyr

Lenz herreklær er kjent for sin høye kvalitet, funksjonalitet og kreative funksjoner. Lenz tilbyr et stort utvalg herreklær designet for å tilfredsstille behovene til ulike utendørsidretter og eventyr.
Lenz dameklær er utviklet for å imøtekomme kravene til ulike klima og terreng, mens de sikrer at kvinner er godt forberedt og trendy for sine utendørs opplevelser. Lenz dameklær kombinerer mote og funksjonalitet for et stort utvalg av utendørsidretter.
Lenz oppvarmete sokker er et høydepunkt for skapelse i riket av kaldt værs utendørsklær. Lenz oppvarmete sokker er laget med integrerte varmeelementer som omslutter tærne og fotballen. Disse varmeelementene drives av oppladbare litiumion-batterier som tilbyr tilpassbare varme nivåer for å passe individuelle preferanser.
Lenz oppvarmete skisokker er laget for å passe tett, noe som gir jevn varmefordeling og reduserer bulk inni skibooter. Denne unike designen hjelper til med å opprettholde riktig fotstøtte og komfort mens du er på ski. Lenz fokuserer på fuktighetskontroll i sine skisokker. Lenz votter bør tilby tilstrekkelig isolasjon for å fange varme og holde hendene varme. Vanlig isolasjon stoffer inneholder syntetiske fibre som Thinsulate, dun og forskjellige typer fleece.
Lenz vester er utviklet for å tilby varme og komfort i kalde klimaforhold, noe som gjør dem populære blant friluftsinteresserte, idrettsutøvere og de som trenger å holde seg varme mens de opprettholder mobilitet.