Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Montura

Over Montura
Montura is een gerenommeerd Italiaans merk dat buiten avontuur perfect combineert met onovertroffen comfort. Opgericht met een passie voor het leveren van hoogwaardige kleding en uitrusting, is Montura sinds haar oprichting een voortrekker in de buitenkledingindustrie geweest. Met een commitment aan innovatie en kwaliteit heeft het merk een niche voor zichzelf uitgesneden en catert het aan individuen die zowel functionaliteit als stijl zoeken in hun buitenactiviteiten. Montura catert aan de avontuurlijke geest van de moderne man zonder concessies te doen aan stijl.

De reis van Montura vanaf haar oprichting tot haar huidige prominentie is gemarkeerd door een onvermoeibaar commitment om uitzonderlijke buitenkleding en uitrusting te leveren. Met een focus op innovatie, kwaliteit en stijl blijft Montura een uitstekende keuze voor degenen die het meeste eisen van hun buitenervaringen. Of het nu gaat om het skiën op poedervrije hellingen of het ondernemen van een uitdagende hike, Montura geeft individuen de mogelijkheid om de wereld te verkennen terwijl ze zich zowel comfortabel als zelfverzekerd voelen. Montura´s toewijding om een holistische buitenervaring te bieden is duidelijk zichtbaar in haar reeks ski-uitrusting.

Montura is waar avontuur samenkomt met comfort

Montura ski kleding is een verpersoonlijking van technische expertise en hedendaags design. Ontworpen om de meest extreme alpine omstandigheden te weerstaan, biedt Montura ski kleding onovertroffen bescherming en mobiliteit. Van geïsoleerde ski-jassen die beschermen tegen bijtende koude tot ademende basislagen die comfort garanderen, is de ski-kledinglijn van Montura een getuigenis van haar toewijding om topprestaties te leveren op de pistes. Montura Herenkleding toont een collectie waar vorm samenkomt met functie. Montura's herenkleding straalt zelfvertrouwen en betrouwbaarheid uit. Montura Dameskleding combineert vloeiend elegantie met robuustheid, waardoor de eisen van de moderne buitenliefhebber worden vervuld. De kledinglijn van Montura voor vrouwen geeft vrouwen de mogelijkheid om in stijl nieuwe horizonten te verkennen.
De Montura ski jas is een verpersoonlijking van technisch vakmanschap en esthetisch aantrekkelijk. Ontworpen om ijskoude winden en zware sneeuwbuien te weerstaan, hebben deze jassen geavanceerde isolatie- en waterdichtingstechnologieën, wat warmte en droogheid garandeert in de meest uitdagende ski-omgevingen. Met aandacht voor elke stiksteek, zijn Montura ski jassen een betrouwbare metgezel voor alpine avonturiers. Montura ski broeken verenigen duurzaamheid met flexibiliteit, waardoor ze een essentieel onderdeel van de garderobe van elke skiër zijn. Ontworpen om onbelemmerde beweging en bescherming tegen elementen te bieden, weerstaan Montura ski broeken de rigoureuze omstandigheden in de bergen terwijl ze een strak en hedendaags uiterlijk behouden. Van hoogwaardige brillen die de zichtbaarheid verbeteren in verschillende lichtomstandigheden tot ergonomische rugzakken die essentiële uitrusting comfortabel vervoeren, Montura ski-gear complementeert hun kledinglijn, waardoor avonturiers goed uitgerust zijn voor hun reizen.