up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Elektrisitet og smarthome

Elektrisitet og smarthome

Finn et bredt utvalg av Elektrisitet og smarthome-produkter for elektronikk og datamaskiner. Oppdag de beste tilbudene hos techinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Elektrisitet og Smarthome

Merkevarer av Elektrisitet og Smarthome

Hvordan lage ditt eget smarthjem: det grunnleggende

Hjemmeautomatisering er en flott måte som gir enkel og praktisk kontroll over alle våre hjemmeenheter og apparater. Nedenfor er noen av de essensielle smarthusenhetene du bør eie for å lage et smarthjem med de beste merkene som Xiaomi , Apple , Philips , Bosch , Logitech og Sony . Ta en titt;

Vekkerklokker

Med en stor berøringsskjerm er smarte vekkerklokker med Google Assistant spesialdesignet for å gjøre livet enklere. Den fungerer som et knutepunkt for å kontrollere en rekke andre smarte enheter også. Du kan også stille inn alarmer for å varsle deg om noen viktige oppgaver som å ta medisiner eller hente barna. Mange vekkerklokker har en USB ladeport som lar deg lade telefonen eller andre enheter mens du sover.

Alarmer og bjeller

En smart ringeklokke er en flott komponent i hjemmeautomatisering som er koblet til nettverket og varsler deg på smarttelefonen eller andre enheter når noen kommer på døren. Når den besøkende trykker på knappen på ringeklokken aktiveres den og informerer deg. I tillegg er det sikkerhetsalarmer og ringeklokker som gjør hjemmet ditt smartere.

Detektorer og sensorer

Ultralydsensorer er en integrert del av IoT hjemmeautomatiseringssystemer. Sensorteknologi har løst mange hjemmeproblemer for sikkerheten til familien din og beskytter hjemmet ditt mot skade. Detektorer og sensorer registrerer tingenes tilstand rundt hjemmet ditt og varsler deg. Du kan deretter stille inn sensorene dine til å lede andre smartenheter om hvordan de skal reagere.

Digitale assistenter

En digital hjemmeassistent er i utgangspunktet en elektronisk enhet som reagerer på talekommandoer og utfører oppgavene som anvist. For eksempel hjelper den deg med å kontrollere nettverkstilkoblede husholdningsapparater ved hjelp av hjemmenettverket. De digitale assistentene kan også justere lys, varme og låse eller låse opp garasjeporter, spille musikk og mange andre ting.

Enhet følger baby

Teknologisystemer for smarte hjem hjelper til med å spore og følge babyer for å sikre at de er trygge og beskyttet. Smart Home produkter tilbyr mange løsninger som virkelig forbedrer folks livsstil. Med smarte lys, smarte låser og kameraer kan du sørge for at barna dine er trygge. Dessuten kan integrering av gass og røykdetektorer trygt forhindre uhell hvis barn ved et uhell leker med gassknotter eller brann.

Trygghet og sikkerhet

Smarte låser er den beste komponenten i et hjemmeautomatiseringssystem. Kanskje disse enhetene tilbyr både sikkerhet og fleksibilitet, slik at du kan overvåke hvem som kommer inn og forlater hjemmet ditt mens du er borte. I tillegg, for det høyeste nivået av sikkerhet og sikkerhet, bør du vurdere et sikkerhetssystem for smarte hjem. Du kan også motta varsler når barn går inn i potensielt utrygge områder i hjemmet som svømmebassenget eller ovenpå.

Mer om Smarthome:

En av de enkleste måtene å oppgradere lys i hjemmet på er å bruke en smart plugg. Du kan enkelt kontrollere all belysning og tilbehør gjennom smarttelefonens app. Bruk deretter telefonen til å kontrollere alle disse lampene fra én enkelt app. I tillegg er smarte værstasjoner de grunnleggende systemene du installerer for å måle utetemperatur, luftfuktighet og lufttrykk.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk