up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Sähkö ja älykoti

Sähkö ja älykoti

Löydä laaja valikoima tuotteita Sähkö ja älykoti tuotteita henkilölle elektroniikka ja tietokoneet. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa techinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Sähkö ja Älykoti

n merkit Sähkö ja Älykoti

Kuinka luoda oma älykäs koti: perusasiat

Kotiautomaatio on loistava tapa ohjata kaikkia kodin laitteitamme ja kodinkoneitamme helposti ja kätevästi. Alla on joitain tärkeimmistä älykodin laitteista, jotka sinun tulisi omistaa luodaksesi älykodin parhaista tuotemerkeistä, kuten Xiaomi , Apple , Philips , Bosch , Logitech ja Sony . Katso;

Herätyskellot

Suuren kosketusnäytön ansiosta älykkäät herätyskellot ja Google Assistant on suunniteltu erityisesti helpottamaan elämää. Se toimii keskittimenä myös useiden muiden älylaitteiden ohjaamiseen. Voit myös asettaa hälytyksiä ilmoittamaan sinulle tärkeistä tehtävistä, kuten lääkkeiden ottamisesta tai lasten hakemisesta. Monissa herätyskelloissa on USB latausportti, jonka avulla voit ladata puhelinta tai muita laitteita nukkuessasi.

Hälyttimet ja kellot

Älykäs ovikello on loistava osa kodin automaatiota, joka on yhteydessä verkkoon ja ilmoittaa älypuhelimella tai muilla laitteilla, kun joku saapuu ovelle. Kun vierailija painaa ovikellon painiketta, se aktivoituu ja ilmoittaa sinulle. Lisäksi on turvahälyttimet ja kellot , jotka tekevät kodistasi älykkäämmän.

Ilmaisimet ja anturit

Ultraäänianturit ovat olennainen osa IoT kotiautomaatiojärjestelmiä. Anturitekniikka on ratkaissut monia kodin ongelmia perheesi turvallisuuden ja kotisi vaurioilta suojaamiseksi. Ilmaisimet ja anturit havaitsevat kotisi tilan ja varoittavat sinua. Voit sitten asettaa anturisi ohjaamaan muita älylaitteita reagoimaan.

Digitaaliset avustajat

Digitaalinen kodin avustaja on pohjimmiltaan elektroninen laite, joka vastaa äänikomentoihin ja suorittaa tehtävät ohjeiden mukaisesti. Sen avulla voit esimerkiksi ohjata verkkoon kytkettyjä kodinkoneita kotiverkkoa käyttämällä. Digitaaliset avustajat voivat myös säätää valoja, lämpöä ja lukita tai avata autotallin ovia, soittaa musiikkia ja monia muita asioita.

Laite seuraa vauvaa

Älykodin teknologiajärjestelmät auttavat jäljittämään ja seuraamaan vauvoja varmistaakseen, että he ovat turvallisia ja suojattuja. Smart Home tuotteet tarjoavat monia ratkaisuja, jotka todella parantavat ihmisten elämäntapoja. Älykkäillä valoilla, älylukoilla ja kameroilla voit varmistaa, että lapsesi ovat turvassa. Lisäksi integroidut kaasu ja savuilmaisimet voivat turvallisesti estää onnettomuudet, jos lapset leikkivät vahingossa kaasunupeilla tai tulella.

Turvallisuus ja turvallisuus

Älykkäät lukot ovat kodin automaatiojärjestelmän paras komponentti. Ehkä nämä laitteet tarjoavat sekä turvallisuutta että joustavuutta, jolloin voit seurata, ketkä tulevat kotiin ja lähtevät sieltä, kun olet poissa. Lisäksi korkeimman tason turvallisuutta, harkitse älykkään kodin turvajärjestelmä. Voit myös saada hälytyksiä, kun lapset saapuvat kodin mahdollisesti vaarallisille alueille, kuten uima altaalle tai yläkertaan.

Lisää Smarthomesta:

Yksi helpoimmista tavoista päivittää kodin valot on käyttää älypistoketta. Voit yksinkertaisesti ohjata kaikkia valaistusta ja lisävarusteita älypuhelimesi sovelluksen kautta. Ohjaa sitten kaikkia lamppuja puhelimellasi yhdestä sovelluksesta. Lisäksi älykkäät sääasemat ovat perusjärjestelmiä, jotka asennat mittaamaan ulkolämpötilaa, kosteutta ja ilmanpainetta.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje