up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top
Start

Gaming

Muizen

()
load

Hoe kies je een gaming muis en toetsenbord?

Gamers kunnen de maximale game ervaring bereiken als ze een muis hebben die past bij hun speelbehoeften en stijl. Goedkope gamingmuizen kunnen u een concurrentievoordeel geven en sommige games veel handiger en gemakkelijker te spelen maken.
Onthoud dat een gamingmuis verschillende unieke kenmerken heeft die hem onderscheiden van een gewone muis. Een gamingmuis heeft bijvoorbeeld verbeterde software om zowel hoge DPI als CPI te ondersteunen en tweaken aan te passen. Bovendien gebruiken draadloze gamingmuizen sensoren die ze nuttiger maken en helpen om snellere bewegingen bij te houden.
Welke gamingmuis je kiest, hangt ook af van het type game dat je speelt. Zo richten FPS gamers zich vooral op nauwkeurigheid en snelle tracking, terwijl RTS en MMO gamers extra knoppen nodig hebben die aan alternatieve functies en macro´s kunnen worden toegewezen.

Het hangt af van uw persoonlijke voorkeur welke sensor u nodig heeft, laser of optische sensoren. Overweeg vervolgens de bedrade of draadloze muizen zoals u wilt. Gewicht, verlichting en aanpassing zijn andere belangrijke factoren waarmee u rekening moet houden voordat u een muis koopt voor uw gaming setup. Asus , HP , MSI , Logitech en Kingston zijn de toonaangevende merken die het beste assortiment gamingmuizen en toetsenborden bieden.
Behalve dat je een gamingmuis van goede kwaliteit hebt, ga je je gamingtoetsenbord meer gebruiken dan alle andere componenten op je bureau. Als we het hebben over het kiezen van een toetsenbord voor gamingdoeleinden, onthoud dan dat het beste gamingtoetsenbord betrouwbaar, responsief en misschien gepleisterd in RGB verlichting moet zijn. Wanneer u een toetsenbord kiest om te gamen, moet u zich ook concentreren op andere functies die van invloed zijn op uw game ervaring, zoals; Bouwkwaliteit, macro´s en maatwerk, key rollover ook bekend als Anti Ghosting, switches en prijs.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden