Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Fujitsu

Om Fujitsu
"Fujitsu

Fujitsu, en global leder innen informasjon og kommunikasjonsteknologi, har vært i fronten av innovasjon i over åtte tiår. Etablert i 1935 i Tokyo, Japan, begynte Fujitsu som en leverandør av telekommunikasjonsutstyr. Gjennom årene har selskapet utviklet seg til å bli en omfattende leverandør av teknologiløsninger, og tilbyr et bredt spekter av produkter og tjenester som styrker bedrifter og enkeltpersoner over hele verden.
Fujitsu´s forpliktelse til innovasjon og pålitelighet har plassert dem som et pålitelig varemerke i teknologilandskapet. Med fokus på å skape banebrytende løsninger, har Fujitsu konsekvent tilpasset seg de skiftende behovene i den digitale tidsalderen. Varemerket er synonymt med avansert teknologi, kvalitet og bærekraft, og gjenspeiler deres dedikasjon til å forme en bedre fremtid. Fujitsu´s rike historie og forpliktelse til teknologisk utvikling har solidifisert deres posisjon som et ledende globalt varemerke. Fra bærbare datamaskiner til skannere og datamaskinkomponenter, fortsetter Fujitsu å forme fremtiden for teknologi med pålitelige og innovative løsninger.

Transformasjon i morgen med innovasjon og pålitelighet

Fujitsu bærbare datamaskiner kombinerer elegant design med kraftig ytelse, og imøtekommer både profesjonelle og personlige databehov. Kjent for sin holdbarhet og energieffektivitet, er Fujitsu bærbare datamaskiner utstyrt med de nyeste prosessorene og innovative funksjoner, og sikrer en problemfri brukeropplevelse. Fujitsu berøringssensitive bærbare datamaskiner gir et forbedret brukergrensesnitt med berøringssensitive skjermer. Disse enhetene tilbyr en mer intuitiv og interaktiv opplevelse, som gjør det enkelt for brukere å navigere og kontrollere applikasjoner. Den taktile funksjonaliteten legger til en ny dimensjon for produktivitet og kreativitet.
Fujitsu skjermer leverer levende visuelle og høyoppløselige skjermer, som forbedrer visningsopplevelsen for arbeid og underholdning. Designet med ergonomiske funksjoner, prioriterer disse skjermene brukerkomfort, noe som gjør dem ideelle for langvarig bruk. Fujitsu skannere er anerkjent for sin presisjon og effektivitet i digitalisering av dokumenter. Enten det er for personlig eller forretningsbruk, strømlinjeformer disse skannerne arbeidsflyten og sikrer en sømløs og pålitelig konvertering av fysiske dokumenter til digitale formater.
Fujitsu SSD-harddisker tilbyr høyhastighets tilgang til data og pålitelig lagring. Disse solid state-diskene bidrar til raskere oppstartstider og forbedret generell ytelse, og gjør dem til en viktig komponent for de som søker økt datamaskinhastighet. Fujitsu-printertromler er integrale komponenter for å opprettholde utskriftskvaliteten. Med fokus på holdbarhet og presisjon, bidrar disse tromlene til den konsekvente produksjonen av skarpe og klare utskrevne dokumenter. Fujitsu tilbyr et utvalg av datamaskinkomponenter, inkludert hovedkort, skjermkort og minnemoduler. Disse Fujitsu datamaskinkomponentene er nøye utformet for å møte de strenge kravene til moderne databehandling, og sikrer ikke bare optimal ytelse, men også problemfri kompatibilitet. "