Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Datamaskiner

Datamaskiner

Finn et bredt utvalg av Datamaskiner-produkter for elektronikk og datamaskiner. Oppdag de beste tilbudene hos techinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Datamaskiner

Merkevarer av Datamaskiner

Hvordan finne den beste datamaskinen for deg

Beslutningen om å kjøpe det perfekte datasystemet er ikke alltid så enkelt med mindre du har riktig informasjon om alle dets komponenter og funksjoner. For at ditt neste valg skal være trygt, har vi gjort en innsats for å gi deg litt innsikt i datasystemer.

Barebone

Barebone datamaskiner er vanligvis kjent for å være et sett med forskjellige datamaskinkomponenter installert etter brukerens valg for å gjøre det til en høyytelsesmaskin. De er personlig tilpasset i en form som brukeren vanligvis vil kjøpe minimale komponenter som en strømforsyning som kreves for å støtte maskinen, en sak, CPU, harddisk og ram. Barebone datamaskiner anses å være høyteknologiske maskiner som er bygget for høy ytelse og andre varige jobber.

Skrivebord

Stasjonære datamaskiner er også kjent som personlige datamaskiner designet for å brukes for en signalbruker i et organisasjonsmiljø eller hjemme på et separat skrivebord eller på relaterte overflater. Dekselet til den stasjonære datamaskinen er plassert vertikalt eller horisontalt, og det kan plasseres enten på toppen av skrivebordet, ved siden av eller under det. De gir en bedre verdi og anses som kostnadseffektive.

Laptop

I dag er det mer sannsynlig at folk ser etter enheter med mobilitetsfunksjoner, og de er også svært effektive. Og hva er vel bedre enn en bærbar datamaskin som tilbyr alle fordelene som en stasjonær datamaskin tilbyr.
En bærbar datamaskin kommer med både fordelen med portabilitet og muligheten til å lagre massive data etter behov. Du kan ta med deg alt arbeidet ditt og kan begynne å jobbe med oppgavene og relaterte ting når som helst og når som helst ved hjelp av en bærbar datamaskin.

Servere

En dataserver er helt avgjørende for å utføre alle datarelaterte aktiviteter som inkluderer tilgang til internett, data og nedlasting av applikasjoner og utvider også fordelene med tilgangstjenester gjennom kommunikasjonsnettverk.
De er designet for å behandle data og levere forespørsler til en annen datamaskin over det lokale nettverket eller internett.

Programvare

Maskinvaren din er ikke mer enn en hardcore struktur med mindre den er integrert med dataprogramvare. Dataprogramvare er en kombinasjon av programmer og instruksjoner som kreves for å utføre forskjellige inndata, utdata, lagring og relaterte aktiviteter, og som også lar datamaskinen forstå hva den skal gjøre og hvordan den skal fullføre oppgaven.

Tilbehør, Ladere, Vedlikehold og rengjøring Skjermbeskyttere

Datatilbehør er ikke den innebygde delen av datamaskinen din, men det kommer separat og gir tilleggsfunksjoner. De er ikke i stand til å utføre funksjonaliteten sin på egen hånd, men er avhengig av datamaskinen de er koblet til. Disse tilleggsenhetene gjør at datasystemet fungerer enda mer effektivt og jevnt. Noen vanlige datatilbehør inkluderer kabler, USB stasjoner, datavesker, rengjøringssett og mye mer. Bruken av enheten din er direkte proporsjonal med tilstrekkelig levetid lading som er tilgjengelig. Ladere for bærbare datamaskiner er like viktige som selve maskinen, da du kun får tilgang til den bærbare datamaskinen hvis den er ladet og klar til bruk. Bærbare ladere er enkle å koble til og gir øyeblikkelig strøm til enheten. Forebygging av datamaskinen din er faktisk viktig for å holde den trygg mot støv og skitt, og det vil ikke bare påvirke utseendet til datamaskinen din, men kan også føre til treghet i systemet. Skjermbeskyttere er også verdt å ha, da de vil redde skjermen fra riper, flekker og beskytte den mot støv, og bidra til å gjøre skjermene mer holdbare.
Noen av de beste merkene nevnes neste for din vennlige vurdering i kategorien personlige datamaskiner: Apple , Samsung , Asus , HP , Toshiba , LG , Dell og MSI .