up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Sport elektronikk og datamaskiner

Sportselektronikk

Finn et bredt utvalg av Sportselektronikk-produkter for elektronikk og datamaskiner. Oppdag de beste tilbudene hos techinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Sport

Merkevarer av Sport

Tips for å velge sportselektronikk

Actionkameraer

Actionkameraene er små, solide, vanntette digitale kameraer beregnet på å fange oppslukende actionbilder. Actionkameraene lar deg falle direkte inn og passe deler av arrangementet for å ta bilder og videoer på en måte som vanlige kameraer eller telefonkameraer bare ikke klarer. Actionkameraer er fortsatt den mest pålitelige måten å ta bilder på. Du kan kjøpe actionkameraer fra Braun , Garmin , Denver , Polaroid , Muvit .

Aktivitetsmålere

Aktivitetsmålerne er, også kalt treningssporere, et verktøy eller apparat for å overvåke og følge treningsrelaterte oppgaver som intervallgang eller løping, kaloriforbrenning og i noen stater hjerterytme. Det er en slags bærbar maskin. Aktivitetsmålerne registrerer hele tiden kroppens handlinger på et 3 akslet akselerometer. Informasjonen lagres hele tiden den bæres og slås på.

Sykle datamaskiner

Sykkelcomputere er enhetene installert på en sykkel som måler og presenterer reiserapporten, sammenlignbar med enhetene i dashbordet til en bil. Sykkeldatamaskinene har en skjerm eller hovedenhet som normalt er koblet til håndtaket på sykkelen for komfortabel visning. De registrerer reisen din og informasjon hentet fra hjertefrekvens, rytme og styrke, som du deretter kan sjekke de registrerte dataene for å estimere ytelsen din.

Gps

En GPS er en maskin som er dyktig i å samle inn kunnskap fra GNSS satellitter og deretter bestemme enhetens geografiske plassering. GPS er et globalt navigasjonssatellittarrangement som presenterer posisjon, hastighet og tidsestimering. GPS finnes overalt. Du kan stille inn GPS systemer i bilen, mobilene og klokkene. GPS hjelper deg med å navigere dit du beveger deg, fra punkt A til punkt B.

Sensorer

Sensorene er verktøyene som identifiserer variasjonen i miljøet og reagerer på noe utdata på det separate systemet. Sensorene gjør en fysisk hendelse til en vanlig analog spenning eller sjelden et digitalt skilt omdannet til en menneskelig forståelig representasjon eller overført for presentasjon eller tilleggsbehandling. Målet deres er å identifisere hendelser eller variasjoner i miljøet og overføre dataene til andre enheter, vanligvis en dataprosessor.

Sportsklokker

Sportsklokkene forener formålene til en stoppeklokke, alarm og standard armbåndsur til én teknologisk klokke. Stoppeklokkene er ment å være sterke, attraktive og verdifulle. En sportsklokke er vannavstøtende, vrakbestandig og kan hjelpe deg med å forbedre løpstiden eller 5K. Stoppeklokkene inneholder innovasjoner som alarm, stoppeklokke, gyrokompass, hjerteslagmonitor og tachymeter.

Mer om sportselektronikk:

Batterier og ladere: Batteriene og ladningene brukes til å lade de elektroniske enhetene. Batteriene er lageret for energien og laderen brukes til å lade apparatene.

Reservedeler: Reservedelene er tilleggsdelene som brukes som erstatning når enhetens deler er ute av drift.

Stoppeklokker: Stoppeklokkene brukes til å beregne tiden for oppgavene dine.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk