Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Store hvitevarer

Store hvitevarer

Finn et bredt utvalg av Store hvitevarer-produkter for elektronikk og datamaskiner. Oppdag de beste tilbudene hos techinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Store hvitevarer

Merkevarer av Store hvitevarer

Tips for å velge store kjøkkenapparater

Vi elsker alle å kjøpe og installere nye kjøkkenapparater. Med fremskritt innen teknologi og produksjonsprosesser har vi sett en enorm vekst i teknologiske oppfinnelser innen hvitevarer. Samsung , Bosch , LG , Beko , Teka , Delonghi , Panasonic og Candy er kjente merker som produserer høykvalitets og pålitelige kjøkkenapparater. Ta en titt nedenfor på noen kjøkkenapparater og hvordan du velger dem;

Kokeplater

Når du velger en kokeplate, kan du velge enten en brenner eller to brenner modeller. I tillegg er det også viktig å se etter andre alternativer som varmeinnstillinger og sikkerhetsfunksjoner. Mange kokeplater har en automatisk avstengningsfunksjon for å unngå overoppheting og ulykker.

Oppvaskmaskin

Når du kjøper en oppvaskmaskin, er noen av de viktigste funksjonene å vurdere støynivået mens du kjører, rengjøringsfunksjoner, typer stativer og antall dyser. Velg i tillegg oppvaskmaskinen som koordinerer med resten av kjøkkenapparatene dine i farge og stil.

Tørke og vaskemaskiner

Når du kjøper en kombinasjon av tørke og vaskemaskiner , er det beste tipset å vurdere å måle plassen du har å jobbe med. Deretter kan du sjekke ut ekstrafunksjonene, belastningsinformasjon, strømkilde og ytelsesnivåer. En enkelt vaskemaskin tar mindre plass, men hvis du kjøper en to i en vaskemaskin tørketrommel, trenger du mer kapasitet for å justere maskinen.

Avtrekkshetter

En avtrekkshette trekker ut damp, luft og uønskede lukter som produseres under matlaging, slik at kjøkkenet ditt lukter friskt. Når du velger hette, sørg for at den passer godt inn i kokeområdet. Sjekk deretter støynivået. Hvis du ikke ønsker å bli forstyrret av støyen, er det viktig å velge riktige avtrekkshetter.

Frysere

LG, GE og Samsung er de mest pålitelige frysemerkene som er kjent for sin ytelse og kvalitet over hele verden. Når du velger en fryser til kjøkkenet ditt, er det beste tipset å kjenne plassen din, siden de er store apparater og vanskelige å organisere.

Kjøleskap

Det er forskjellige stiler og design av kjøleskap tilgjengelig på markedet. Det beste tipset er imidlertid å velge et kjøleskap som passer dine behov. Bestem hvor mye lagringsplass du trenger, og kjøp den som er stor nok til å gi god plass til varene dine.

Varmt vann

Det er kanskje det mest nyttige husholdningsapparatet du bør velge med omhu. Når det gjelder å kjøpe et varmtvannssystem til hjemmet ditt, bør du vurdere funksjonene, inkludert tank vs tankløs, design, størrelse, lagringskapasitet, energieffektivitet og pris.

Kjøkken utvalg

Når du velger en kjøkkenserie, er den viktigste faktoren å vurdere stilen. Den frittstående kjøkkenserien er populær og lettest å installere. Vurder deretter ovnens kapasitet for baking, størrelse, bredde og gass eller elektriske alternativer.

Mikrobølger

Mikrobølger leveres med en effektinnstilling. Generelt, jo høyere spenningen er, jo mer effektiv og raskere vil den være i matlagingen. Mikrobølger med 700 watt eller mindre er tregere og tilbereder ikke maten ordentlig. Så du må bestemme om du vil kjøpe en mikrobølgeovn for matlaging eller bare varme opp maten.

Ovner

Før du kjøper en ny ovn, bør du vurdere noen funksjoner du må ha, som forvarming, automatisk tining eller spesialiserte forhåndsprogrammerte innstillinger. Sørg i tillegg for å sjekke de andre faktorene som konveksjon, glassdører, sabbatsmodus, timer og stjernefunksjoner.