up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Kabler elektronikk og datamaskiner

Kabler elektronikk og datamaskiner

Finn et bredt utvalg av Kabler-produkter for elektronikk og datamaskiner. Oppdag de beste tilbudene hos techinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Kabler

Merkevarer av Kabler

Hvorfor er det viktig å velge riktig kabel?

Valget av å ha riktig kabel for enheten din er ganske betydelig. Når du velger riktig kabel, er det viktig å ha deres innsikt, slik at du kan ha den perfekte kabelen for enheten din. Og for å gjøre valget ditt trygt, er følgende detaljer verdt å lese.

Merke Xiaomi

Det kinesiske merket Xiaomi er kjent for sin raske vekst innen teknologi. En strømkabel av høy kvalitet er det enhver bruker vil se etter å ha til enhetene sine. Xiaomi har vært på tærne for å bringe innovasjon til produktene sine hver dag.
Ytelsen til strømkabler, adaptere og mye mer er nå tilgjengelig med mer effektivitet og pålitelighet enn noen gang før.

Merke Apple

Merket er mest kjent for sine toppmoderne produkter og fremskritt innen enhetene de tilbyr til kundene sine. Adapterne og strømkablene til Apple regnes for å være de raskeste lade eller strømforsyningsenhetene som er tilgjengelige. Med strømadapterne deres kan du lade telefonen opp til 50 % til batterinivået på bare 30 sekunder eller så.

Merke Samsung

De er de beste innen elektronikk og smartapparatteknologi. Samsung strømkabler er utrolig raske og gir en jevn opplevelse til brukerne.
Samsungs USB kabler gjør det mulig for brukerne å lade USB C enheter også og synkronisere bilder, data og musikk til dine bærbare PC er og telefonen lynraskt. I det siste har de fleste Samsung enhetene kommet med USB C porter som lar deg ha rask dataoverføring og ladeopplevelse.

Merke HP

HP er kjent for sine holdbare, praktiske og raske elektroniske enheter og strømforsyninger. USB kabler fra HP regnes som de beste på den måten at de gir høyhastighetsoverføring av video, data og strøm ved hjelp av en enkelt ledning. Disse USB kablene er ganske små og en enkel å bruke tilkoblingstype. HP fortsetter å forbedre ytelsesnivået innen elektronikk og har blitt et spørsmål om førstevalget for sine kunder.

Merke Asus

Asus er et blomstrende selskap drevet av innovasjon og høykvalitets bærbare datamaskiner, hovedkort, grafikkort, netbooks og mer. Asus USB kabelen for dataoverføring og lading er en høyhastighetskabel som hjelper til med enkel og rask lading av USB enheter.
Disse kablene er dypt testet for høyeffektiv arbeid og seighet, i tillegg gir de en perfekt match av holdbarhet. Asus USB kabelen er laget på en måte som praktisk kan tjene din daglige jobb og uten å gjøre det vanskelig.

Merke Philips

Et av de mest innovative selskapene innen elektriske apparater og kraftenheter er Philips . Philips tilbyr høykvalitets og holdbare produkter anerkjent over hele verden.
Philips USB kabler og strømadaptere gir en rask og innesluttet strømforsyning til enhetene dine. USB reiseladeren er den beste laderen som er tilgjengelig med fire utskiftbare plugger og en veske for å optimere ladekraften med en utvidet ladetid.

Merke Toshiba

Det er mest kjent for sine varierte produkter og tjenester som inkluderer et stort utvalg av elektroniske enheter og mye mer. Toshiba USB kabler er anerkjent som den raskeste lade og dataoverføringskabelen som er tilgjengelig. Toshiba ladere regnes som de raskeste ladere for bærbare datamaskiner, blanding av høy kvalitet, pålitelighet og raskeste ladehastighet.

Merke Dell

Det er et kjent navn innen datamaskiner, bærbare datamaskiner og mer. Dell strømadaptere er populære på grunn av ytelse og pålitelighet av høy kvalitet. Dells strømkabler er også de beste i bransjen ettersom de gir funksjonen høykvalitets dataoverføring, rask hastighet og et holdbart produkt som brukes av millioner.
Dell skriverkabel gir en tilstrekkelig, pålitelig og høyhastighetsforbindelse mellom skriveren og PC en. De er laget for å betjene deg med komplekse, grafiske dokumenter til skriveren din med høy hastighet og presisjon.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk