up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Lenovo

Lenovo

Avdelinger

Allt ( Lenovo )

Om Lenovo

Lenovo er et globalt anerkjent teknologiselskap som har etablert seg selv i verden av databehandling og digital innovasjon. Grunnlagt i Beijing, Kina, i 1984, Lenovo har utviklet seg til en kraft i teknologibransjen, med en forpliktelse til å levere skjæringspunktsløsninger for å møte de stadig skiftende behovene til forbrukere og bedrifter alike. Som Lenovo fortsetter å presse grensene for teknologi, forblir forpliktelsen til innovasjon og bærekraft urokkelig. De er dedikerte til å redusere sin miljøavtrykk gjennom miljøvennlige praksiser i produksjon og produktdesign, for eksempel ved å bruke resirkulerte materialer og redusere energiforbruket.
Lenovos reise fra sine beskjedne begynnelser i Beijing til å bli en global teknologigigant er et vitnesbyrd om deres forpliktelse til kvalitet, innovasjon og kundetilfredshet. Med et diversifisert portefølje som omfatter bærbare datamaskiner, nettbrett, stasjonære datamaskiner, skjermer, periferiutstyr og strømforsyninger, er Lenovo ikke bare et merke; det er en pålitelig partner i den stadig skiftende verden av teknologi, som gjør det mulig for brukere å omfavne fremtiden med tillit og bekvemmelighet.

Lenovo Innovating Tomorrow and Today

Lenovo bærbare datamaskiner er berømte for sine elegante design, utmerkede ytelse og holdbarhet. Med et bredt utvalg av modeller som er tilpasset forskjellige brukerpreferanser, har Lenovo bærbare datamaskiner opparbeidet seg et rykte for pålitelighet og innovasjon. Fra det slanke og stilfulle Yoga-serien til den robuste ThinkPad-oppstillingen, gjør Lenovo bærbare datamaskiner brukere, studenter og kreative brukere over hele verden. Lenovo nettbrett tilbyr en sømløs blanding av produktivitet og underholdning. Enten du leter etter et allsidig 2-i-1-enhet som Lenovo Tab P11 Pro eller et budsjettvennlig nettbrett for multimedieforbruk, tilbyr Lenovo nettbrett mange alternativer for å imøtekomme din digitale livsstil.
Lenovo stasjonære datamaskiner kombinerer kraft og allsidighet for å møte kravene til både uformelle brukere og fagfolk. Ideacentre-serien har stilige, plassbesparende design, mens ThinkCentre-oppstillingen gir pålitelighet og robust ytelse, noe som gjør Lenovo stasjonære datamaskiner egnet for ulike databehandlingsbehov. Lenovo-skjermer er designet for å forbedre visuell opplevelse. Med krystallklare skjermer og ergonomiske design tilbyr Lenovo sitt sortiment av skjermer, inkludert ThinkVision- og Legion-serien, en immersiv visningsopplevelse for arbeid eller spill.
Lenovo mus og tastaturer gir komfort, presisjon og effektivitet. Fra ergonomiske mus og spillresistente tastaturer til gaming-periferiutstyr med tilpassbar belysning, tilbyr Lenovo et bredt utvalg av tilbehør for å forbedre databehandlingsopplevelsen. Lenovo strømforsyninger er designet for å holde enhetene dine i god drift. Enten du trenger en pålitelig laptop-lader eller en powerbank for å holde deg koblet på farten, sikrer Lenovo strømløsninger at du alltid er oppladet.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk