Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Små apparater

Små apparater

Finn et bredt utvalg av Små apparater-produkter for elektronikk og datamaskiner. Oppdag de beste tilbudene hos techinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Småapparater

Merkevarer av Småapparater

Hvordan velge de beste små apparatene til kjøkkenet ditt?

Kaffemaskin

En kaffemaskin er et kjøkkenutstyr som vanligvis utfører oppgaven med å trekke den tradisjonelle drikken laget av malte kakaofrø. Denne tradisjonelle drikken kalles kaffe. Den avanserte kaffemaskinen brygger ikke bare vanlig kaffe, men kan også lages av forskjellige typer kaffe. Du kan kjøpe en kaffemaskin fra Xiaomi , Philips , Bosch , Braun , Delonghi .

Gasskomfyrer

Gassovnene er ovner som fyres opp av brennbar bensin som syngass, Sui gass, flytende oljegass eller annen brennbar gass. Gasskomfyrer er et av kjøkkenapparatene som brukes til å lage mat. Gassovner har også en unik komfyrtoppteknikk som gir uanstrengt kontroll over flammen.

Steker og griller

Steker og griller er veldig nyttige kjøkkenapparater. En takke har en jevn og jevn overflate, ideell for å tilberede frokostretter som pommes frites, toast og egg. Griller har forhøyede felger hvis det er en hard plate eller stenger med hull i mellom, slik at maten kan grilles rett over flammen. Steker og griller brukes også til utendørs matlaging.

Induksjonsplater

Induksjonsplatene har glassplate. Under dette glassplatedekselet er det et elektromagnetisk felt som overfører strøm rett til magnetiske kokekar. Induksjonsplater kutter ut standardnivået for å varme opp en komfyr og deretter overføre varmen til pannen.

Kjøkkenroboter

Kjøkkenrobotene er robotmaskiner beregnet på å støtte grunnleggende kjøkkenoppgaver. Disse robotene kan håndtere arbeid som varierer fra matlaging til rengjøring og kan også vaske oppvasken. En av de mest vanlige oppgavene som kjøkkenroboter er ment å gjøre, er rengjøring av uvasket oppvask.

Kjøkkenvekter

Kjøkkenvekten er enhetene som brukes til å beregne vekten av grønnsaker, frukt og annen mat. Kjøkkenvekter tilberedes i symmetriske eller fjærtyper. Å bruke en vekt vil resultere i et mer nøyaktig mål på ingrediensene enn ved å skalere den etter masse.

Miksere

Blanderne er et av kjøkkenapparatene som bruker et girdrevet verktøy for å rotere en samling visper i en bolle som inneholder maten eller væskene som skal lages ved å banke dem. Miksere hjelper automatisk med de gjentatte oppgavene med å blande eller slå.

Dampkoker

En dampkoker er en liten kjøkkenmaskin som brukes til å varme eller lage forskjellige måltider med dampenergi ved å holde maten i en forseglet beholder for å redusere damputslipp. Denne metoden for matlaging kalles damping. En dampkoker er nå sett på nesten alle kjøkken.

Brødristere

Brødristerne er de elektroniske, små kjøkkenmaskinene som er beregnet på å presentere forskjellige typer oppskåret brød til strålende flamme, tilberede brødet slik at det blir en toast. Brødristere er det grunnleggende behovet på nesten alle kjøkken. De brukes til å varme brødet vanligvis til frokost.

Mer om små apparater:

Baker: Baker brukes til å bake kaker og småkaker.
Blendere: Blendere brukes til å lage shakes og piske iskrem.
Hakkere: Hakker brukes til å hakke frukt og grønnsaker.
Vannkjeler: Vannkjeler brukes til å koke vannet.
Elektriske gryter: Elektriske gryter lager mat ved hjelp av elektrisitet.
Frityrkokere: Frityrkokere simulerer intens steking uten å senke maten i matoljen.
Juicere: Juicere brukes til å lage juice av frukt og noen grønnsaker.
Sandwichmaskin: Sandwichmaskin brukes til å lage smørbrød.