Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Personlig pleie

Personlig pleie

Finn et bredt utvalg av Personlig pleie-produkter for elektronikk og datamaskiner. Oppdag de beste tilbudene hos techinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Personlig pleie

Merkevarer av Personlig pleie

De beste hudpleietekniske enhetene for ethvert skjønnhetsproblem

Tannhelse

En smart tannbørste er en teknologisk enhet som brukes til tannhelse. Det er også en teknisk enhet for tannhelse og brukes til å opprettholde god tannhelse. Smarte tannbørster har sensorer i seg som formidler informasjon om børstingspraksisen din til en interaktiv applikasjon på telefonen din, vanligvis via Bluetooth. Dette er den beste enheten for å holde tennene rene.

Depilering

En elektrisk trimmer er en teknisk enhet for depilering. Den brukes til å trimme håret samtidig som det holder alt ryddig. Den elektriske trimmeren har en hudbeskytter som sikrer hårfjerning uten å sette kutt i fare. Laserhårfjerningsenheten stopper folliklene i huden din som produserer hår. Den slipper ut et dunkende laserlys som fjerner hårene fra røttene uten smerte.

Hår

En smart hårbørste brukes til å ta godt vare på håret. Den smarte hårbørsten er designet for å hjelpe brukere med å stoppe kraftig hårbørsting, som vanligvis fører til skader, vrak og ødelagte tupper, ved å bruke sensorer utviklet i hårbørsten for å varsle brukerne om plasseringen av håret og hvordan de bør øve seg på å ta vare på det. . Børsten har en sensor som forteller om håret er vått eller tørt og hvordan håret kan undersøkes nøye.

Gjenoppretting

Et massasjeverktøy brukes til å hjelpe til med smertelindring, akselerere restitusjon og muskelforbedring, og forbedre blodstrømmen, samt en komplett forvalter av andre restitusjonsfordeler. Den opererer gjennom perkussiv behandling som utvikler varme i muskelen og lindrer stress. Det er forskjellige modeller å velge blant som varierer med antall hastighetsrammer og vedlegg.

Barbere

En elektrisk barberhøvel er spesielt ment for å barbere seg uten å kaste bort for mye tid. Ved å bruke denne barberhøvelen trenger du ikke bruke vann eller kremer. Elektriske barberhøvler glir over huden. Det indikerer ingen risiko for kutt og irritasjon etter hver barbering, og ingen deformert barberhøvel skader når du er ferdig. En barberhøvel føles aldri mer utrygg enn når den er på et sted du ikke kan se. En elektrisk barberhøvel kan kjøre jevnt uten skremming av kutt.

Mer om personlig pleie:

Ansiktsmasker: Ansiktsmasker brukes for å beskytte deg mot infeksjoner i luften.
Vaporizers: Vaporizers brukes til å supplere fuktighet i luften, og tjener til å lindre forkjølelse og hostehindringer.
Helse og personlig pleie: Mange produkter brukes til helse og personlig pleie, du kan kjøpe dem fra Xiaomi , Philips , LG , Braun , Amazfit , Panasonic , Realme , Garmin
Baderomsvekter: Baderomsvekter gjør det mulig for en person å regulere og forfølge kroppsmassen sin.