Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Foto og video

Foto og video

Finn et bredt utvalg av Foto og video-produkter for elektronikk og datamaskiner. Oppdag de beste tilbudene hos techinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Foto-video

Merkevarer av Foto-video

Grunnleggende fotografering: Den komplette nybegynnerveiledningen

Album og rammer

Album og rammer er det grunnleggende innen fotografering. Et album er en kombinasjon av lydbånd foran som et sett på komprimert plate, lydbånd eller forskjellige verktøy som digital deling. Rammer i fotografering forbedrer bildene dine og vil få en middels mengde idé og kreativitet.

Analog fotografering

Analog fotografering er relatert til fotografering ved bruk av et analogt kamera og film. En spole av filmen er stappet inn i kameraet og trolldommen starter når du begynner å tikke. Lys blandes med forbindelsene i filmen og et bilde blir filmet. 110 oppsettsfilm påføres med posekameraer og designer små bilder.

Ryggsekker dekker

Kameraryggsekkene er verdsatt fordi den holder sekken din og alle dens gjenstander fra å bli gjennomvåte når du reiser i regnet. Ryggsekkdekselet er den mest pålitelige måten å sikre utstyret på som forblir vanntett mens det regner.

Kameraer

Kameraene er de synlige enhetene som tar et optisk bilde. På et primært nivå er kameraer forseglede etuier med et lite gap som passerer lys gjennom for å fange et bilde på en lysfølsom utside. Kameraer har forskjellige prosesser for å undersøke hvordan lyset faller ned på den lysfølsomme utsiden. Du kan kjøpe kameraer fra Xiaomi , Samsung , HP , Philips , Toshiba , Dell , Brother , Kingston , Epson .

Droner

UAV er er et segment av ubemannede flygende droner, som omfatter en ekstra bakkebasert regulator og et arrangement av forbindelser med UAV.

Linser, linsedeksler og linsefiltre

Linser, linsedeksler og linsefiltre er komponentene i kameraene og brukes i fotografering. Linser er en enhet som brukes til å formidle lys til et bestemt fokuspunkt. Linsedekslene gir ly mot arr og mindre treff for kameralinser. Linsefiltrene er en kameraassistent som består av et visuelt filter som kan implanteres i det visuelle sporet.

Minnekort

Minnekort varierer vanligvis i størrelse fra 6 til 500 MB, men nye minnekort er dyktige til å samle inn over 6 GB data. Brukes vanligvis til å samle bilder i digitale kameraer og for å lagre og formidle applikasjoner og data på håndholdte bærbare datamaskiner. Minnekort brukes vanligvis i små, kompakte enheter.

Video

En video er et elektronisk verktøy for å ta opp, duplisere, spille av, rapportere og presentere synlige medier i utvikling. Videoen ble opprinnelig anskaffet for automatiske kommunikasjonssystemer, som umiddelbart ble fulgt av katodestråleanordningssystemer som deretter ble fulgt av jevne panelbilder av forskjellige slag.

Mer om foto og video

Tilbehør: Det brukes mye tilbehør innen fotografering som kamerastativ og mye mer.
Trykk: Et trykk er et produkt av fotografisk kunst som har blitt formulert av fotografen for å bli anerkjent som et absolutt arbeid med å skape.
Skjermbeskyttere: Skjermbeskyttere er et ekstra lag som kan legges til skjermen på en enhet for å beskytte mot skade.
Stabilisatorer: Stabilisatorer er enheter beregnet på å bære et kamera nøyaktig.
Stativ: Stativene er kompakte stativer med tre ben, brukt som et sted for å bære vekten av gjenstander.
Batterier og ladere: Batterier og ladere brukes til å lade kameraene.
Mikrofoner: Mikrofoner er verktøyene som endrer lydbølger i luften til elektriske signaler eller overfører dem til rapporterende bevis.