up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Komponenter elektronikk og datamaskiner

Datamaskinkomponenter

Finn et bredt utvalg av Datamaskinkomponenter-produkter for elektronikk og datamaskiner. Oppdag de beste tilbudene hos techinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Komponenter

Merkevarer av Komponenter

Hvordan bygge en datamaskin for første gang?

Å sette sammen en datamaskin på egen hånd vil være en god idé, men prosessen ville ikke være så enkel med mindre du er utstyrt med all informasjonen som kreves før du legger ut på veien mot dette målet.
En forhåndsmontert datamaskin vil være et enkelt valg å ha, men dette vil ikke gi deg friheten til å ta din egen avgjørelse i systemkonfigurasjonen og kan føles tyngre for lommene dine. I denne sammenhengen er noen av de viktige aspektene illustrert nedenfor som gjør kjøpet ditt praktisk og lar deg sette sammen systemet du ønsker.

Tilkobling

Begrepet tilkobling refererer til muligheten til å koble eller koble sammen systemer eller applikasjonsprogrammer. Tilkobling av systemet ditt kan etableres gjennom rette kabler som brukes til å koble en datamaskin til huber eller svitsjer. Tilkoblingsenheter som inkluderer: broer, sender/mottakere, trådløst tilgangspunkt, gateway og andre.

DVD Blu Ray opptakere

Dette er den nyeste teknologien som tilbyr brukeren å nyte ultra HD visningen av favorittfilmene dine, TV programmene og mye mer i hjemmemiljø. De viser 1080 HD videokvalitet og tilbyr et større volum for lagring.

Grafikkkort

Disse er installert i de fleste dataenheter i dag. Hovedformålet med grafikkort er å vise grafiske data av maksimal kvalitet. Grafikkort kalles også grafiske adaptere eller grafikkort eller grafikkakseleratorer.

HDD harddisker

Dette er ganske enkelt en datalagringsenhet som er tilstede inne i datamaskinen. En harddisk er vanligvis brukt som hovedlagringsposisjon for datamaskinen. Dette er en ikke flyktig maskinvareenhet som vil beholde dataene selv om strømforsyningen er slått av.

Interne PC kabler

Siden alle komponentene inne i datamaskinen krever elektrisk strøm, vil de enten få den fra hovedkortet eller fra den eksterne strømforsyningen. Noen av eksemplene på interne kabler inkluderer; Viftekabel, SATA kabler og SAS kabler.

Hovedkort

Dette er hovedkretskortet til datamaskinen din og det største kortet som finnes der. Det regnes som hovedryggraden på datamaskinen som vil binde alle datamaskinkomponentene sammen på ett sted og gjøre det mulig for dem å korrespondere med hverandre.

Strømforsyninger

PSU Strømforsyningsenheten til datamaskinsystemet er utformet for å levere strøm til alle andre komponenter i datamaskinen. PSU finnes enten på baksiden av datamaskinen eller nederst på datamaskindekselet. Noen av de beste merkene er Asus , HP , Dell MSI , Gigabyte , Lenovo .

Prosessorer

CPU Den sentrale prosessorenheten til datamaskinen er en elektronisk krets som brukes til å utføre beregningen som kreves for å kjøre datamaskinen. Mikroprosessor og CPU er utskiftbare termer, men folk refererer vanligvis til CPU eller mikroprosessor som kun prosessor.

Kjøling

Nedkjøling av datamaskinen din er betydelig, siden det å ikke ha den nødvendige kjølingen kan føre til overoppheting av maskinen, noe som vil påvirke datamaskinens generelle effektivitet. Kjølesystemet er en vifte som er plassert på toppen av datamaskinens CPU. Viften vil fungere på en slik måte at den fanger opp varme fra CPU en og ruter den ut fra datamaskinen for å redde den fra å bli overopphetet.

Robotikk

Robotikk er en gren av informatikk som involverer konstruksjonsdesign, funksjonalitet og bruk av roboter. Målet med denne eksepsjonelle teknologien er å hjelpe mennesker med å gjøre livet bedre og tilby dem den typen støtte og hjelp som ingen noensinne kunne ha forestilt seg.

Lydkort

Funksjonen for hørbarhet er ikke mulig med mindre datamaskinen er konfigurert med et lydkort. Det er en maskinvarekomponent i en datamaskin og fungerer på en måte som gjør de digitale kodene om til lyd.

SSD harddisker

I motsetning til HDD Hard Disk Drive, er SSD Solid State Drive en nyere og siste enhet som brukes i datamaskiner for datalagring. En solid state stasjon bruker et flash basert minne som gjør dem mye raskere enn en vanlig mekanisk harddisk.

Tårnbokser

Tårnbokser er datamaskinens kabinett som vil hjelpe deg med å administrere de fleste maskinvarekomponentene til datamaskinen din i en enkelt boks. De er vanligvis tilgjengelige i en rekke design og størrelser og er laget av materialer som stål, aluminium og plast.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk