up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Beko

Allt ( Beko )

Om Beko

I verden av husholdningsapparater har ett navn stått seg testen av tid, konsekvent leverer kvalitet og innovasjon til hjem rundt om i verden - Beko. Med en historie som går tilbake over sju tiår, har Beko blitt synonymt med pålitelighet og effektivitet. Dette tyrkiske merket, grunnlagt i 1955, har etablert seg som et husstandsnavn, har konsekvent utviklet seg for å imøtekomme de endrede behovene til moderne husholdninger. Deres forpliktelse til bærekraft er tydelig i de energieffektive designene av deres apparater, som reduserer både miljøpåvirkning og nettleie. Med en global tilstedeværelse og en dedikasjon til kvalitet, har Beko oppnådd tilliten til millioner av kunder over hele verden. Beko's reise fra sine beskjedne begynnelser i Tyrkia til sin status som en global leder innen husholdningsapparater, vitner om sin dedikasjon til innovasjon, kvalitet og kundetilfredshet. Uansett om det er en vaskemaskin, oppvaskmaskin, kjøleskap, vaskemaskin-tørker, stekeovn eller mikrobølgeovn, fortsetter Beko å forenkle og forbedre husholdninger overalt. Velg Beko for en pålitelig og effektiv hjemmeapparatopplevelse.
Beko er en arv av eksellens

Beko vaskemaskiner har revolusjonert måten vi gjør vasken på. Kjent for sine kuttende teknologi og energieffektivitet, tilbyr Beko vaskemaskiner ulike kapasiteter og funksjoner som passer hvert husholds behov. Si farvel til besværet med å vaske oppskåret hånd med Beko oppvaskmaskiner. Disse apparatene er designet for å gi gnistrende rene resultater mens du sparer vann og energi. Med justerbare stativer og flere vaskeprogrammer gjør Beko oppvaskmaskiner kjøkkenopprydningen enkel. Beko kjøleskap-frysere er utviklet for å holde maten din frisk lengre. Deres innovative kjølingsteknologi opprettholder ideelle lagringsforhold, og funksjoner som frostfri drift og flere soner kompartimenter tilbyr bekvemmelighet og fleksibilitet for lagring av matvarene dine. Kombinering av funksjoner fra vaskemaskin og tørker, er Beko vaskemaskin-tørkere perfekt for hjem med begrenset plass. Disse apparatene tilbyr et utvalg av vask og tørk-programmer, sikrer at klærne er rene og klare til å bære på ingen tid. Beko stekeovner er designet for å gjøre måltidforberedelser en glede. Med presis temperaturkontroll og allsidige kokkemuligheter, dekker de både nybegynnere og erfarne kokker. Uansett om du baker, steker eller steker, sikrer Beko stekeovner at de kulinariske skapningene dine perfekte ut. Beko mikrobølgeovner er bygget for bekvemmelighet og hastighet. Fra å varme oppoverskåret til å tine ingredienser, tilbyr disse mikrobølgeovnene intuitive kontroller og ulike effektnivåer for å tilpasse matlagingen din. Beko mikrobølgeovner er et must for travle kjøkken.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk