up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Teka

Allt ( Teka )

Om Teka

Teka, en anerkjent husholdningsapparatmerke, har gjennom over et århundre forandret hjem over hele verden med sitt engasjement for innovasjon, design og kvalitet. Grunnlagt i 1924 i Tyskland, Teka startet som et lite verksted som produserte rustfrie stålskåler. Over årene førte brandets dedikasjon til perfeksjon det til å utvide produktutvalget for å dekke et bredt spekter av kjøkken- og baderomsapparater. I dag står Teka som et symbol på ekspertise innen husholdningsapparater, og tilbyr et omfattende utvalg av produkter designet for å forenkle og forbedre dagliglivet.
Teka, med sin rike historie og engasjement for ekspertise, har blitt et husstandsnavn som er kjent for å lage apparater som gjør hverdagen mer praktisk og hyggelig. Uansett om du er en lidenskapelig kokk, en nøyaktig rengjøring eller bare noen som verdsetter kvalitet og innovasjon i hjemmet, Teka har et utvalg av produkter som er designet for å møte dine behov og overgå forventningene dine. Med Teka, kjøper du ikke bare en apparat; du bringer ekspertise inn i hjemmet ditt.

Utarbeiding av ekspertise i hvert hjem

Teka kokeplater er epitomet for kulinarisk innovasjon. Disse kjøkkenessensielle gir presisjon og stil, som tilfredsstiller behovene til både amatør- og profesjonelle kokker. Teka sikrer at kokeopplevelsen din er effektiv og hyggelig. Teka ovner er der tradisjon møter modernitet. Disse apparatene kombinerer klassiske kokemetoder med cutting-edge teknologi. Uansett om du baker, steker eller griller, Teka ovner tilbyr konsistent, jevn varmefordeling for å fremheve det beste i retter. Teka opptrekkere er de ukjente heltene i kjøkkenet, som stille og effektivt eliminerer matlugt og røyk. Med ulike design å velge mellom, gir de ikke bare funksjonalitet, men forbedrer også kjøkkenrommets estetikk. Teka oppvaskmaskiner er bygget for å gjøre livet ditt enklere. De er designet for å levere flotte tallerkener med minimal vann- og energiforbruk. Tekas oppvaskmaskinutvalg tilbyr bekvemmelighet og pålitelighet, slik at du kan nyte måltidene dine uten besværet med å vaske for hånd.
Teka kjøleskap er utviklet for å holde maten frisk og drikkene kalde. Med innovative funksjoner som no-frost-teknologi og tilpassbare hyller, Teka kjøleskap sikrer at varene dine holder seg i best mulig stand lenger. Teka vannvarmer gir deg varmt vann når du trenger det. Teka tilbyr energieffektive løsninger for å møte dine krav, samtidig som du sparer på strømutgiftene. Teka vaskemaskiner er designet for å håndtere vasken med omsorg. Med ulike lastekapasiteter og avanserte vaskerprogrammer, dekker de alle stoffpleiebehov, slik at klærne dine ser og føles best ut.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk