up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Bytransport elektronikk og datamaskiner

Bytransport

Finn et bredt utvalg av Bytransport-produkter for elektronikk og datamaskiner. Oppdag de beste tilbudene hos techinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Bytransport

Merkevarer av Bytransport

Hva å velge mellom et hoverboard og en segway?

Dekker

Dekslene er en rimelig og tilstrekkelig metode for å redde sykkelen fra sollys og vannskader, samtidig som den holder den ryddig og fri for merker og arr. Den vil også holde sykkelen din skjult for tyver, og gir et effektivt belegg av psykologisk beskyttelse.

El sykler

El sykler er motoriserte sykler med en integrert elektrisk motor som brukes til å hjelpe fremdriften. Tallrike typer e sykler er kjent over hele verden, men de faller vanligvis inn i to brede typer: sykler som hjelper rytterne med pedalkraft og sykler som hjelper til med gassen, som inkluderer et moped lignende system. Du kan kjøpe e sykler fra Xiaomi , Cecotec , PNI , Denver , KSIX , Quick Media Electronic , Segway .

Elektriske scootere

De elektriske scooterne er stående scootere som drives av en elektrisk motor. Kategorisert som en tilstand av mikromobilitet, er de elektriske scooterne vanligvis laget med et stort dekk i midten som rytteren står på. Den første elektriske scooteren ble bygget av Autoped start i 1915.

Hoverboards

Hoverboardene er den selvbalanserende private transporten som holder to elektriske hjul festet til et par verbale buffere som rytteren setter sine føtter på. Rytteren regulerer farten og bevegelsen ved å vri på bufferne.

Segways

Segwayene er den tohjulede, selvbalanserende individuelle turen skapt av Dean Kamen og kom på markedet i 2001. Segwayene er elektriske kjøretøyer som brukes som en egnet ressurs for reiser rundt i byer og landsbyer. Segwayene fungerer for å forbli oppreist takket være gyroskoper og kjører i henhold til tilnærmingen der syklisten tilter.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk