up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Nintendo

Nintendo

Allt ( Nintendo )

Om Nintendo

Nintendo er en topp japansk internasjonal forbruker elektronikk- og videospillebedrift. Selskapets kontor er etablert i Kyoto. I 1977 presenterte Nintendo sin første videospillkonsoll. Med hver utgivelse oppnådde merket global anerkjennelse for sitt Nintendo Entertainment System. Siden opprettelsen har selskapet laget noen av de beste spillkonsollene som har virkelig forandret videospillindustrien. Nintendo tilbyr et bredt utvalg av produkter til ivrige gamere over hele verden.
Nintendo, en legendarisk tittel i videospillverden, har alltid gitt innovative og fascinerende spillopplevelser i årevis. I kjernen av Nintendos merkeunikhet ligger deres dedikasjon til morsom og oppnåelig gaming. Nintendos spill er kjent for sin tidløse sjarm. Ikoniske personligheter har fanget sjelene til spillere over hele verden. Nintendos gameplay-perspektiv fokuserer på gøyale eventyr for spillere i alle aldre, med et sterkt fokus på familievennlig innhold og lokal multiplayer.
Nintendos skaperglede strekker seg utover sine konsoller og gameplay. Ideer som Wii-ens bevegelsesstyring, den bærbare til konsollen Switch og Labos innovative pappkonstruksjoner presenterer selskapets bestemte jakt på banebrytende spillopplevelser.

Nintendo-spillkonsoller

Nintendo Switch er en allsidig og svært populær videospillkonsoll skapt og produsert av Nintendo. Presentert i mars 2017 introduserte Switch en revolusjonerende ide innen gaming, som tillot spillere å sømløst skifte mellom standard hjemmekonsoll og bærbar spillmodus. Nintendo Switch-spill er utviklet for å være tilgjengelig og morsomt for spillere i alle ferdighetsgrupper og aldre. Denne tilgjengeligheten er et tegn på Nintendos spillopprettelsesfilosofi, som gjør deres spill velkommen for nybegynnere og veterraner. Nintendo Switch Lite er en håndholdt versjon av Nintendos populære spillkonsoll, Nintendo Switch. Den ble presentert i september 2019 som en mer kompakt og rimeligere alternativ enn den originale Nintendo Switch. Nintendo DS-spill var en svært vellykket håndholdt spillkonsoll presentert av Nintendo i 2004. Den kom med to skjermer og et stort utvalg av spill over ulike sjangre.
Nintendo-kontroller er designet for å tilby en spesiell spillopplevelse som er tilpasset konsollens evner og egenskaper. Nintendo har laget en rekke kontrollere over årene for sine forskjellige spillkonsoller.
Nintendo Mario Karts er en berømt serie racingvideospill skapt og publisert av Nintendo. Franchisen har karakterer fra Nintendos Mario-oppfølgingsspill som konkurrerer mot hverandre i go-karts, utstyrt med ulike power-ups og gjenstander for å oppnå en fordel eller hindre konkurrenter.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk