up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Ubiquiti

Ubiquiti

Allt ( Ubiquiti )

Om Ubiquiti

Ubiquiti er et anerkjent navn innen nettverks- og tilkoblingsløsninger, som er opptatt av å forenkle og forbedre måten vi kobler til, kommuniserer og samarbeider. Med en historie som er dypt rotfestet i innovasjon, Ubiquiti har utviklet seg til en global leder, som tilbyr et bredt utvalg av nettverksprodukter og tjenester, inkludert kameraer, sikkerhetsløsninger, webkameraer, rutere, nettverk og Wi-Fi-forsterkere. Grunnlagt i 2005 av Robert Pera, Ubiquiti begynte sin reise som en teknologistartup med et mål om å bygge bro over den digitale skillelinjen ved å gjøre høyytelsesnettverksutstyr tilgjengelig for alle. Peras visjon var å forstyrre den tradisjonelle nettverksindustrien med kostnadseffektive, men kraftfulle løsninger. Selskapet begynte å fokusere på trådløst nettverk, og tilbød revolusjonerende produkter som UniFi Access Point, som redefinerte Wi-Fi-ytelse og pålitelighet.
Gjennom årene Ubiquiti fortsatte å utvide sitt produktportefølje, og ble en one-stop-shop for komplette nettverksløsninger. Dets forpliktelse til innovasjon har ført til utvikling av avanserte teknologier som gir bedrifter, enkeltpersoner og samfunn like. Ubiquiti har bygget et rykte for innovasjon og kvalitet i verden av nettverk og tilkobling. Med et omfattende produktsortiment og en forpliktelse til å forenkle kompleks teknologi, Ubiquiti fortsetter å gi enkeltpersoner og bedrifter mulighet til å være tilkoblet og sikker i et stadig mer digitalt verden.

Ubiquiti hjelper til å koble verden sammen

Ubiquitis kameraløsninger er designet for å levere overvåkning og sikkerhet av høy kvalitet. Med avanserte funksjoner som 4K-oppløsning, nattvisjon og skybasert administrasjon, tilbyr Ubiquiti-kameraer fred i sinn og beskyttelse for hjem og bedrifter. Ubiquiti´s sikkerhetskameras lineup kombinerer avansert teknologi med brukervennlighet. Disse kameraene er ideelle for å sikre eiendommene dine, og tilbyr sanntidsovervåking og forbedrer den generelle sikkerheten. Ubiquitis webkameraer er perfekt for virtuelle møter og videokonferanser. De tilbyr skarp videokvalitet og pålitelig ytelse, og sikrer sømløs kommunikasjon over hele verden. Ubiquiti-ruter er i forkant av nettverksadministrasjon, og leverer robuste tilkoblingsløsninger for hjem og bedrifter. Med funksjoner som avansert brannmurbeskyttelse og intelligent routing, sikrer Ubiquiti-rutere rask og sikker internettilgang. Ubiquitis nettverksløsninger omfatter et bredt utvalg av produkter, inkludert brytere, tilgangspunkter og gatewayer. Disse komponentene jobber sømløst sammen for å skape høyt ytende, skalerbare Ubiquiti-nettverk, noe som gjør dem til et toppvalg for bedrifter og tjenesteleverandører. Ubiquiti´s Wi-Fi-forsterkere utvider dekningen av trådløst nettverk, og eliminerer døde flekker og sikrer konsistent tilkobling overalt i hjemmet eller kontoret. De er enkle å sette opp og gir en pålitelig løsning for å utvide Wi-Fi-dekning.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk