up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Canon

Canon

Allt ( Canon )

Om Canon

Canon, en globalt anerkjent navn innen bildetaking og optiske produkter, har revolusjonert måten vi fanger opp og opplever verden rundt oss. Med et engasjement for innovasjon, kvalitet og pålitelighet, har Canon skapt seg et særlig sted i hjertene til fotografer, videografer og bildeentusiaster. Grunnlagt i 1937 i Tokyo, Japan, av Takeshi Mitarai, Goro Yoshida, Saburo Uchida og Takeo Maeda, begynte Canon som et presisjonsoptisk instrumentlaboratorium. Bedriftens dedikasjon til forskning og utvikling førte snart til opprettelsen av Japans første 35mm fokusplanlukkerkamera i 1935, som markerte begynnelsen på Canons reise innen bildeteknologi. Gjennom årene har Canon konsekvent dyttet grensene, og innført ikoniske kameraer, skrivere og tilbehør som har blitt en integrert del av både amatører og profesjonelle skapere.
Canons reise fra sin begynnelse til sin status som teknologileder har vært preget av et engasjement for innovasjon og et forpliktelse til å levere utmerkede bildeprodukter. Gjennom sine kameraer, skrivere, linser, blekk og patroner fortsetter Canon å forme måten vi fanger opp, deler og nyter våre visuelle minner. Techinn fremhever stolt Canon som et merke som kombinerer kreativitet og teknologi for å berike våre visuelle opplevelser.

Canon Fanger Øyeblikk og Forbedrer Bilder

Canon-kameraer feires for sin utmerkede bildekvalitet, brukervennlige grensesnitt og avanserte funksjoner. Fra den kraftige EOS-serien for profesjonelle til den kompakte PowerShot-linjen for entusiaster, tilbyr Canon et variert utvalg av digitalkameraer som passer til ulike ferdighetsnivåer og preferanser. Canon-skrivere kombinerer avansert teknologi med stilig design, og leverer høykvalitets utskrifter for både personlig og profesjonelt bruk. Fra trådløs tilkobling til intuitive berøringsskjermgrensesnitt, gjør Canon-skrivere utskrift, skanning og kopiering effektiv og problemfri.
Canon-skriverdrivere sikrer sømløs kommunikasjon mellom datamaskinen og skriveren, og gjør det mulig å skrive ut nøyaktige jobber og optimal ytelse. Disse programkomponentene fungerer som tolker, som konverterer dine digitale dokumenter til skrivbare formater mens de opprettholder troverdighet. Canons omfattende samling av linser gir fotografer kreativ frihet og utmerket optisk ytelse. Med et utvalg som dekker vidvinkel, tele, makro og mer, låser Canon-linser opp nye dimensjoner av fotografisk uttrykk.
Canon-blekk er formulert for å komplimentere Canon-skrivere, og produserer levende og langvarige utskrifter. Den presise sammensetningen av Canon-blekk sikrer konsistent fargenøyaktighet, slik at bildene og dokumentene dine kan skinne. Canon-blekkpatroner er designet for enkel erstatning, noe som sikrer en kontinuerlig skriveopplevelse. Disse patronene inneholder Canons spesialiserte blekk, og er designet for å fungere sømløst med Canon-skrivere, og opprettholde utskriftskvalitet fra den første siden til den siste.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk