up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

HP

Avdelinger

Allt ( HP )

Om HP

HP er en topp amerikansk utvikler av dataprogramvare, maskinvare, IT-konsulenttjenester og IT-tjenester som ble etablert i 1939. David Packard og Bill Hewlett er grunnleggerne av dette selskapet. Merket presenterer et stort utvalg av maskinelementer og programvarerelaterte tjenester for sine brukere over hele verden. HP laget sin første datamaskin i 1966 og presenterte sin første stasjonære datamaskin i 1980. HP er et fremtredende teknologimerke som har bevist seg som en internasjonal leder innen utvikling av et bredt utvalg av kreative produkter og løsninger. Med en velstående historie som strekker seg over flere tiår, har HP alltid tilbudt kantete teknologi som møter behovene til både enkeltpersoner og bedrifter. Anerkjent for sine høykvalitets bærbare datamaskiner, skrivere, stasjonære datamaskiner og tilbehør, har HP tjent seg et navn for ytelse og pålitelighet. Merket er forpliktet til å presse teknologiske begrensninger for utvikling av produkter som perfekt kombinerer funksjonalitet med stil.
Utover maskinvare tilbyr HP også programvareløsninger og tjenester som er utviklet for å forbedre produktiviteten og forenkle driften. Fra utviklede sikkerhetskvaliteter til skybaserte verktøy, fortsetter HP å utvide sine tilbud for å linje opp med den stadig skiftende teknologiske landskapet. HP sitt merke kombinerer skapelse, pålitelighet og allsidighet, noe som gjør det til et pålitelig alternativ for kunder og bedrifter som søker teknologi som fremmer og beriker deres liv.

HP-datamaskiner og tilbehør

HP-bærbar datamaskin er utviklet med fokus på holdbarhet, slik at de kan tåle daglig bruk uten å gå på bekostning av ytelsen. HP-skriver er anerkjent for sin nøyaktighet og effektivitet, noe som gjør at dokumenter og bilder skrives ut enkelt. HP-blekkpatroner er utviklet for å gi utmerket utskriftskvalitet med skarpt tekst og levende farger, slik at dokumenter og bilder ser profesjonelle og imponerende ut. HP-skannere gir raske skannehastigheter, slik at brukerne kan utføre store skanningsoppgaver raskt og effektivt. HP-flashminne gir store lagringskapasiteter, slik at brukerne kan lagre og transportere store mengder data, som bilder, dokumenter, videoer og mer. HP-laserskriver er kjent for sine utmerkede utskriftshastigheter, noe som fører til rask og effektiv utskrift, noe som gjør dem ideelle for aktive kontor og høyvolumsutskriftsmiljøer. HP-multifunksjonsskriver støtter trådløs utskrift, slik at brukere kan skrive ut fra nettbrett, smarttelefoner og bærbare datamaskiner uten behov for fysiske tilkoblinger. HP-datamaskiner gir viktig ytelse, og oppfyller behovene til spillere, innovative profesjonelle og vanlige brukere. HP-blekk er ofte utviklet for å være motstandsdyktig mot skitt og vannskader, noe som gir stabilitet og levetid til utskriftsmaterialer.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk