up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Braun

Braun

Allt ( Braun )

Om Braun

Braun er et tysk kundeprodukter-selskap som ble grunnlagt i 1921. Selskapet ble opprettet i KronbergTaunus Tyskland. Bedriften er over hele verden kjent for sin industrielle produksjon som inneholder elektriske barbermaskiner og platespillere som den presenterte på midten av det 20. århundre. I 1948 ble selskapet kjøpt av Gillette Company og står fortsatt under deres eierskap til i dag. I dag tilbyr selskapet høyytelses-hårfjernings- og hårpleieprodukter som inkluderer tørkere, trimmere, barbermaskiner, stylingapparater og epilatorer for både menn og kvinner.
I grooming- kongeriket har Braun oppnådd global anerkjennelse for sine trimmere, elektriske barbermaskiner og epilatorer. Disse produktene er preget av deres presisjon, utmerket ytelse og brukervennlige egenskaper, som tilbyr folk effektive og avslappende grooming-løsninger. I tillegg er Braun et merkenavn som står for pålitelighet, presisjon og designutvikling. Det fortsetter å være et pålitelig alternativ for kunder som søker innovative løsninger på ulike områder av deres liv, fra grooming til helse og husholdningsoppgaver. Brauns arv av kvalitet og skapelse står som et vitnesbyrd om tysk engineering-overlegenhet.
Gjennom sin historie har Braun stadig forsvart minimalistisk design og intuitiv brukervennlighet, som er indikert av sitt robuste partnerskap med den legendariske industridesigneren. Merkets produkter viser tidløs estetikk og en vekt på klarhet, og har oppnådd flere priser for designoverlegenhet.

Brauns samling av barbermaskiner, hårfønere og husholdningsapparater

Braun depilation leder prosessen med hårfjerning ved å bruke Brauns linje av kreative og teknologisk utviklede epilatorer. Braun epilatorer er utstyrt med flere pincetter som kan ta tak og dra håret fra roten i et enkelt pass.
Braun shaver er utstyrt med avansert barberteknologi som bekrefter en nær og komfortabel barbering. De har vanligvis avanserte foliebarberingsmetoder og skarpe blader som effektivt tar tak og kutter håret, enten det er kort stubb eller lengre vekst.
Braun kjøkkenapparater er kjent for sin presise engineering, ytelse og enkle design. Deres apparater inkluderer kaffemaskiner, blendere, juicepresser og matberedere som vanligvis har rene linjer, avanserte materialer og minimalistisk estetikk.
Braun tannbørste er laget for å tilby bedre rengjøringsytelse enn manuelle tannbørster. De kombinerer vanligvis avansert teknologi, som oscillerende-roterte eller soniske bevegelser, for å fjerne plakk og skitt mer effektivt.
Braun hårføner er laget for å tilby effektiv og tilstrekkelig hårtørking mens du fokuserer på hårhelse, komfort og brukervennlige egenskaper. Braun børste har et håndtakdesign som gir en komfortabel grep og kontroll under bruk. Ergonomisk utformede håndtak kan lette håndstivhet.
Braun Hair Straightener er berømt for sin evne til å rette og style håret ved å bruke varme til å glatte og rette hårstråene.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk