up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Brother

Brother

Allt ( Brother )

Om Brother

Brother er navnet på premium kvalitet skriveteknologi. Blekk og innovasjon har vært sammenvevd inn i stoffet til Brother helt siden oppstarten. Grunnlagt i 1908 i Japan, har denne globale makten stadig drevet grensene for skriveteknologi. Med en urokkelig forpliktelse til kvalitet, pålitelighet og innovasjon har Brother utviklet seg fra en beskjeden symaskinprodusent til en pioner innen verden av skrivere og bildeløsninger. Brothers hundreårige reise har vært preget av et forpliktelse til innovasjon og eksepsjonalitet innen skriving. Fra deres mangefasetterte utvalg av skrivere til deres pioner-laserteknologi, bærbare løsninger, multifunksjonelle enheter og pålitelige skrivertoner har Brother stadig satt standarden høyt for bransjen. Oppdag det avanserte og nyeste utvalget av Brother-produkter enkelt på Techinn med noen få klikk. Med et arv bygget på kvalitet og en visjon for fremtiden fortsetter Brother å være en pålitelig partner for å bringe ideer til live gjennom kraften til skriving. Brother er Pioneer i Printing Excellence

Brother-skrivere er synonymt med pålitelighet og effektivitet. De tilbyr et bredt utvalg av alternativer for både personlige og profesjonelle behov. Brothers skrivere er kjent for sine sømløse tilkoblinger, brukervennlige grensesnitt og skarpe, høyoppløsningsutskrifter. Brothers laserskrivere er et vitne om presisjon og hastighet. Disse enhetene bruker den nyeste laserteknologien for å produsere skarpe og profesjonelle kvalitetsutskrifter, noe som gjør dem ideelle for bedrifter med store utskriftbehov. Med et rykte for holdbarhet og raske utskrifter er Brothers laserskrivere et fundament i mange moderne kontorer. Brother forstår at arbeidet ikke alltid skjer på kontoret. Deres bærbare skrivere er designet for profesjonelle på farten. Disse kompakte og lette skriverne sikrer at du kan skrive ut dokumenter og bilder hvor som helst, uten å gi avkall på utskriftskvalitet. Brother bærbare skrivere er allsidige verktøy for de som krever fleksibilitet. Brother multifunksjonelle skrivere er de ultimate alt-i-ett-løsningene for moderne arbeidsplasser. De kombinerer sømløst utskrift, skanning, kopiering og faksfunksjoner til en enkelt enhet, for å optimalisere produktiviteten og spare plass. Disse skriverne er utstyrt med intuitive berøringsskjermer og robuste tilkoblingsalternativer, noe som gjør dem uunnværlige i flerfasetterte arbeidsmiljøer. Trommeenheten er en viktig komponent i en laserskriver, ansvarlig for å overføre toner til papir. Brothers skrivertoner er utviklet for å levere konsistente, høykvalitetsresultater over lange perioder. Med fokus på holdbarhet og ytelse er disse trommeenhetene designet for å minimere vedlikehold og sikre problemfri utskrift.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk