Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Delonghi

Om Delonghi
Delonghi er et velkjent italiensk merke som i over et århundre har skjenket kjøkken over hele verden med innovative husholdningsapparater. Grunnlagt i 1902 av Delonghi-familien i Treviso, Italia, spesialiserte selskapet seg i utgangspunktet på å produsere små industrikomponenter. Imidlertid begynte veien mot husholdningsberømmelse på 1950-tallet da det gikk over til å produsere oppvarmingsapparater og klimaanlegg. Delonghis forpliktelse til håndverk og innovasjon banet veien for en variert produktserie som inkluderer ovner, varmeapparater, kaffemaskiner, espressomaskiner, airfryere, brødristere og sandwichmakere. Oppdag den komplette samlingen av Delonghi online på Techinn.
Delonghis reise fra industrikomponenter til husholdningsapparater illustrerer selskapets forpliktelse til innovasjon, kvalitet og stil. Med et variert utvalg av produkter, inkludert ovner, varmeapparater, kaffemaskiner, espressomaskiner, airfryere, brødristere og sandwichmakere, fortsetter Delonghi å forbedre hverdagslivet til folk over hele verden ved å tilføre et streif av italiensk ekspertise til hjemmene deres.

Delonghi er et merke av eksellens

Delonghi-ovner kombinerer italiensk design med kulinarisk presisjon. Deres allsidige ovner tilbyr konveksjonskoking, flere kokingsfunksjoner og til og med innebygde griller, noe som gjør dem til essensielle kjøkkenfølgesvenner for amatør- og profesjonelle kokker. Delonghi-varmere har satt gullstandarden for hjemmeoppvarmingsløsninger. Oljefylte radiatorer og keramiske varmeapparater gir effektiv varme og temperaturkontroll samtidig som de opprettholder et elegant design som glir perfekt inn i hvilket som helst rom.
Kaffelskere over hele verden er avhengige av Delonghi-kaffemaskiner for daglige koffeininntak. Delonghi-kaffemaskiner passer til ulike preferanser, fra enkle kaffetraktere til avanserte espressomaskiner med melkebøtteegenskaper, for å sikre en perfekt kopp hver gang. For konnoisseur av god kaffe, tilbyr Delonghi-espressomaskiner en autentisk italiensk kaffeeksperience. De har høytrykkspumper, presis temperaturkontroll og til og med tilpassbare innstillinger for å brygge espresso akkurat slik du vil ha den.
Delonghi-airfryere revolusjonerer måten vi lager mat på, og tilbyr et sunnere alternativ til frityrsteking. Med innovativ teknologi cirkulerer den varm luft for å oppnå sprø og velsmakende resultater, uten ekstra olje. Delonghi-brødristere rister ikke bare brødet perfekt, men legger også et snev av stil til kjøkkenet ditt. Med ulike bruningsinnstillinger og ekstra brede spalter, passer de til ulike typer brød og sikrer jevn risting hver gang. Delonghi-sandwichmakere er det ultimate verktøyet for å lage raske og tilfredsstillende måltider. Disse kompakte apparatene omdanner vanlige ingredienser til deilige panini-sandwicher, grillede ostesmørbrød og mer, noe som gjør dem til et must for travle husholdninger.