up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Specialized

Specialized

Avdelinger

Bytransport

Sport

Allt ( Specialized )

Om Specialized

Specialized er en velkjent produsent og distributør av sykkeldeler og tilbehør. Selskapet ble grunnlagt i 1974. Hovedkontoret ligger i Morgan Hill, California, USA. Mike Sinyard er grunnleggeren av merket.


Mange profesjonelle syklister og sykkelentusiaster har valgt spesialiserte sykkeldeler og komponenter på de europeiske sykkelkretsene av merket Specialized . Merket er dedikert til å tilby innovasjon og deler av høy kvalitet som kan levere suveren ytelse i alle løp. Specialized har vært en pioner innen produksjon av høykvalitets sykkeldeler i flere tiår. I dag er det kjent som et av de største sykkelmerkene i verden.


Hvis du liker å trene MTB-sykling med elsykkel, velg Specialized Turbo Levo for den beste kjørekvaliteten. Hvis du foretrekker en terrengsykkel, har Specialized MTB Epic det beste fjæringsdesignet som noen gang er laget. Hvis du foretrekker en mer stiv modell, tilbyr Specialized MTB Rockhopper laget av aluminium den beste ytelsen. Spesialisert Stumpjumper også laget av aluminium er et annet alternativ for å nyte fjellet med best motstand og kontroll.


I tillegg til sykler har Specialized alt utstyret du trenger, fra herre- og dameklær som shorts, jerseys, sokker og mer, til sko, hjelmer og vesker.

clouse menu Lukk