up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Beal

Beal

Alle ( Beal )

Om Beal

Beal blev grundlagt i 1950 af Pierre og Janine BEAL, og det blev største producent af klatrereb i 1986. Virksomheden fremmer skabelse og præstation gennem sine produkter og varer. Den ihærdighed af Beal har resulteret i udviklingen af et enormt udvalg af udstyr og klatrereb. Der er et bredt udvalg af pålidelige og høj kvalitet klatrereb tilgængelige på deres butikker. Den primære princippet for denne virksomhed er at tilbyde udendørs elskere med de mest nyttige præstationsreb og klatre tilbehør. Faktisk kan du ikke undgå sikkerhedsforanstaltninger, når du har besluttet at gå til intense udendørs træninger eller sportsgrene. Med forbedringer i teknologi og produktionsmetoder, kan de præsentere de bedste produkter i dag. Det er et one-stop-butik, hvor Beal effektivt og effektivt opfylder klatrerens krav på alle områder.

Beals samling af klatrereb og udstyr

Beal belay enheder er udviklet til at give beskyttelse, kontrol og komfort af brug under rappelling og belay aktiviteter. Beal fokuserer på sikkerhed i skabelsen af deres belay enheder. Beal seler er anerkendt for deres kreative funktioner og dedikation til klatreres velvære. Disse seler bruges typisk i aktiviteter som fjeldklatring, klatring og grotteudforskning. De er dannet af høj kvalitet materialer for at give holdbarhed og styrke, og de har typisk fleksible livrem og benløkker for en skræddersyet pasform.
Beal klatreudstyr er kendt for at være designet til at imødekomme behov og tilfredsstille bjergbestigere, klatrere og andre udendørs elskere. Beals hjul er vigtige komponenter i mange klatring og redning metoder, som giver klatrere mulighed for effektivt at håndtere reb og reducere friktion ved at fragte laster.
Beal quickdraws har typisk lette og kompakte karabiner med keylock næser for at forhindre snagging på udstyret eller rebet. Quickdraws består af to karabiner, der er forbundet med webbing eller en syet sling.
Beal rygsække er bygget til at modstå kravene fra dine planlagte aktiviteter. Se efter materialer som stabil nylon eller Cordura, forstærket syning og robuste lynlåse. Beals headlight kommer typisk med flere lysstyrker, så du kan ændre lysstyrken afhængigt af dine behov.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk