up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Altra

män spår

män spår

kvinnors spår

kvinnors spår

Timp 4

Timp 4

män väg

män väg

kvinnors väg

kvinnors väg

Olympus 5

Olympus 5

Kategorier

Damskor

Herrskor

Vandringsutrustning

Allt( Altra )

Altra

Altra, en välrenommerad märke inom utomhusfotbeklädnad, erbjuder innovativa skor som prioriterar komfort, prestanda och naturliga fotpositioner. Med fokus på löpning och vandring ger Altra utomhusentusiaster möjlighet att besegra kuperad terräng och nå nya höjder. På Trekkinn visar vi stolt upp ett brett utbud av Altra-skor för män och kvinnor, inklusive populära modeller som Altra Lone Peak-serien, Altra Olympus och mer. Altra ger utomhusentusiaster högklassigt fotbeklädnad som kombinerar komfort, prestanda och naturliga fotpositioner. Oavsett om det är den välrenommerade Altra Lone Peak-serien, den mångsidiga Altra Olympus eller någon annan Altra-sko kan du lita på Altra för att förbättra dina utomhusupplevelser och hjälpa dig att uppnå dina mål med varje steg.

Altas kollektion har ett brett utbud av skor som prioriterar komfort och prestanda utan att kompromissa med stil. Från Altra Lone Peak, som erbjuder exceptionellt grepp och stabilitet på oförutsägbara terränger, till Altra Olympus, som ger maximal dämpning för uthållighet, garanterar Altra att alla kan prestera bra i sina utomhusaktiviteter.

Empower Every Adventure med Altra

Altra-skor tillverkas med noggrann uppmärksamhet på detaljer, som kombinerar avancerad teknik med en djup förståelse för biomekanik. Märkets engagemang för naturlig fotposition återspeglas i dess signaturfunktioner, inklusive en bred tåbox och dämpning som jämnt fördelar impaktkrafter. Altra erbjuder ett mångsidigt urval av skor anpassade för att möta männens unika behov. Altas skor för män garanterar att män kan hantera varje utomhusaktivitet med självförtroende. Märket förstår att Altra-skor för kvinnor förtjänar specialiserad fotbeklädnad som är anpassad efter deras unika anatomiska egenskaper.

Altra Lone Peak-serien har blivit synonymt med löpning i terräng. Med funktioner som ett greppigt yttersula, StoneGuard-skydd, erbjuder Lone Peak-skorna den perfekta balansen mellan smidighet, skydd och komfort. Altra Lone Peak 7 bygger på föregångarnas framgångar och innehåller förbättringar för en ännu bättre terränglöpning. Det har en förbättrad övre för ökad hållbarhet och andningsförmåga och en uppdaterad mellansula som erbjuder överlägsen dämpning och respons. Altra Lone Peak 5 är ett annat terränglöpningsunderverk som levererar utmärkt prestanda på olika terränger. Dess aggressiva yttersula ger exceptionellt grepp, medan den förbättrade mellansulan och den tillagda dämpningen säkerställer en mjuk och bekväm resa.

Altas engagemang för terränglöpning är uppenbart i dess omfattande utbud av skor för terränglöpning. Dessa skor är utformade för att hantera den tuffaste terrängen och erbjuder en oöverträffad stabilitet, grepp och skydd. Altra terränglöpning-skor kommer att ge dig möjlighet att utmana dina gränser och erövra nya stigar. Altra Olympus är en favorit för löpare som söker maximal dämpning och stöd. Olympus excellerer på kuperad terräng och ger gott skydd mot påverkan, vilket gör att löpare kan ta på sig episka äventyr med självförtroende.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga