up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Camping

Kikkerter

()
load

Hvordan vælger man kikkert?

Kikkert er to teleskoper placeret side om side og justeret til at pege på et identisk sted, så observatøren kan bruge begge øjne, når han observerer fjerne objekter.

Natkikkert

Hvis du kan lide at opdage vilde dyr om natten, skyde coyoter og vilde svin, holde øje med dine kalve eller bare passe på angribere, så er natkikkert meget effektiv. Du kan se 1300 fod væk om natten og også i dagtimerne. Tag den vilde verden meget tæt på dine seværdigheder med Night Vision Binocular.

Jagtkikkert

Jagtkikkert giver jægere tilstrækkelig afstand mellem dem og det vilde dyr, de sporer, hvilket gør det lettere for jægere at følge dyrelivet uden at skræmme dem. Når man vælger jagtkikkert, er det vigtigt at finde optik, der passer tilstrækkelig forstørrelse, så jægere kan undersøge byttet på afstand.

Fuglekikker kikkert

Et par, der ikke kan skelnes mellem fugle og kikkert med en forstørrelse på 8, har et bredere synsfelt og er meget velegnet til at se på fugle. De fleste fuglekiggere vælger en kikkert med en forstørrelse på 7, 8 eller 10.

Trin til valg af kikkert

1. Vælg kikkerten i din prisklasse.
2. Vælg en forstørrelse på 8x eller 10X.
3. Test en masse modeller for at vælge den bedste.
4. Gennemgå øjenlindringen af kikkerten.
5. Undersøg yderligere egenskaber og garantier

Kendte mærker til at købe kikkert

Disse er nogle kendte mærker, hvorfra du kan købe en ideel kikkert: Bushnell , Silva , Pentax , Nikon , Bresser

clouse menu Luk