Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Kikkerter

()

Sorter etter

Hvordan velge kikkert?

Kikkert er to teleskoper plassert side om side og justert for å peke på et identisk sted, slik at observatøren kan bruke begge øynene når han observerer fjerne objekter.

Nattesyn kikkert

Hvis du liker å oppdage ville dyr om natten, skyte coyoter og villsvin, holde øye med kalvene dine eller bare passe på inntrengere, er nattsynkikkert veldig effektiv. Du kan se 1300 fot unna om natten og også på dagtid. Ta den ville verden veldig nær severdighetene dine med Night Vision Binocular.

Jaktkikkert

Jaktkikkert gir jegere tilstrekkelig avstand mellom dem og villdyret de sporer, noe som gjør det enklere for jegere å følge dyrelivet uten å skremme dem. Når du velger jaktkikkert, er det viktig å finne optikk som passer tilstrekkelig forstørrelse slik at jegere kan undersøke byttet på avstand.

Kikkert for fugletitting

Et par som ikke kan skilles fra fugletitting med en forstørrelse på 8 vil ha et bredere synsfelt og er veldig egnet for fugletitting. De fleste fuglekikkere velger en kikkert med en forstørrelse på 7, 8 eller 10.

Trinn for å velge kikkert

1. Velg kikkerten i din prisklasse.
2. Velg en forstørrelse på 8x eller 10X.
3. Test mange modeller for å velge den beste.
4. Gjennomgå øyelindringen i kikkerten.
5. Undersøk ytterligere egenskaper og garantier

Kjente merker for å kjøpe kikkert

Dette er noen kjente merker hvor du kan kjøpe en ideell kikkert: Bushnell , Silva , Pentax , Nikon , Bresser

top