up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Camping friluftsliv

Camping friluftsliv

Hitta ett brett utbud av Camping-produkter för friluftsliv. Upptäck de bästa erbjudandena på trekkinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Camping

Märken i Camping

Vilken utrustning behöver jag läger?

Camping är en utomhusaktivitet som inkluderar nattbesök på avstånd från hem i en täckning som tält. När alla fastnar i den mest trafikerade digitala världen är camping ett utmärkt sätt att komma nära dina vänner och familj för att tillbringa kvalitetstid tillsammans. Känslan av att vara lugn och njuta av naturen ger dig en enorm känslomässig vila från det hektiska vardagen. När du bestämmer dig för att åka camping är det viktigt att göra en checklista över de viktiga saker du behöver ha med dig. Här kommer vi att diskutera utrustning som är ett måste, ta en titt nedan;

Campingutrustning


Innan du går mot din campingdestination, se till att du packar följande campingförutsättningar;

Camping kök spis
Att laga mat över ett lägereld verkar trevligt; en rörlig campingkök är ett förnuftigt alternativ att ha när det gäller att laga alla dina måltider.

Campingkylare
En modern campingkylare kan värma och svalna, de gör det bekvämare att tillaga och bära din mat, och de är lätta men varaktiga samtidigt.

Verktyg och knivar
Campingverktyg och knivar kan användas för en mängd olika uppgifter. Det är ett pålitligt verktyg för campingaktiviteter som skärning, tändning, stöd för matlagning, eldstart och näring, och snidning av tältstänger och en marshmallow grillpinne.

Förlängningssladdar
Förlängningssladdar är ett viktigt campingtillbehör som du måste ha innan du åker till resan. Det är användbart för att hänga lampor eller ta ström till oåtkomliga hörn, en förlängningssladd utomhus är en måsteutrustning. Förlängningssladdar ger ström till enheter med kablar under camping. Att välja rätt typ av förlängningssladd är nödvändigt för att garantera elsäkerheten och förhindra brand.

möbel
Campingmöbler är viktigt om du vill känna dig som hemma i naturen. Glöm inte att packa några stolar och ett bord. Lägerstolar är normalt gjorda av varaktigt nylonmaterial, vilket gör dem lätta, vikbara och bekväma att flytta runt.

Kikare
Kikare är viktig campingutrustning som är utformad för att ge klarhet över dina utomhusaktiviteter. Den optiska prestandan och användarvänligheten är de två huvudfaktorerna som måste beaktas innan man väljer en kikare.

Teleskop
Teleskop är viktiga campingutrustning som gör att du kan se kosmos bättre. Du måste packa ihop ett teleskop av god kvalitet för en campingresa för att få en tydligare och kosmisk touch på ditt äventyr. Se till att modellen du väljer är lätt, lätt att använda, kraftfull och kompakt.
Vanligtvis än inte, slutar camping utsikten mörkare himmel. Det är en chans att få en känsla av stjärnorna. När du planerar en campingresa under mörk himmel måste du packa ett teleskop. De kan också hjälpa till med fågelskådning och tidsmässiga vyer under dagvandringar och resor.

Petzl , Salewa , Trangoword , Sea to Summit , Regatta , Ferrino , Trespass , Jetboil är de bästa märkena som är kända för att tillhandahålla den bästa campingutrustningen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga