up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Elektronik

Vejrstationer

()
load

Hvordan vælger man en vejrstation?

En vejrstation er et sæt vejrmålere, som du kan reparere i dit eget hjem eller din virksomhed. Antallet af enheder kan variere, men de fleste vejrstationer har værktøjer til at estimere temperatur, relevant luftfugtighed, tryk, nedbør og lufthastighed og retning. De bedste mærker, der tilbyder vejrstationer er Oregon Scientific , Tfa Dostmann , Technoline

Tips til valg af en vejrstation

Vejrstationer ved hjælp af sensorer

Køb en vejrstation, hvor følgende sensorer er installeret
• Et termometer, der måler temperaturen
• Et barometer, der samler atmosfærisk tryk
• En regnmåler, der måler nedbør
• Et vindmåler, der sporer vindens retning og hastighed
• En fugtighedsføler, der måler luftfugtigheden

Vejrstationer wifi kompatible

De fleste vejrindretninger har nu WiFi adgang, men ikke alle har denne egenskab. Når du vælger en vejrstation, skal du sørge for, at den er WiFi kompatibel.

Vejrstation komplet trådløs

En komplet trådløs vejrstation logger data via WiFi eller ved at tilslutte dem til din pc. Så vælg en komplet trådløs vejrstation, fordi den er mere fordelagtig end nogen anden.

Vejrstationens strålingsskjold

Et strålingsskærm kan hjælpe med at afskærme temperatur og luftfugtighedssensorerne mod direkte sollys, hvilket kan understøtte enheden til at forudsige mere præcise målinger. Så vælg altid en vejrstation med et strålingsskjold.

Vejrstation med soldrevet enhed

Solenergidrevne enheder kan hjælpe med at reducere mængden af elektricitet, der kræves til vejrstationen, hvilket kan spare dig penge i det lange løb. Vælg en vejrstation med soldrevne enheder.

clouse menu Luk