up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida

Elektronik

Väderstationer

()
load

Hur väljer man en väderstation?

En väderstation är en uppsättning vädermätare som du kan fixa i ditt eget hem eller företag. Antalet enheter kan variera, men de flesta väderstationer har verktyg för att uppskatta temperatur, relevant luftfuktighet, tryck, nederbörd och lufthastighet och riktning. De bästa märkena som erbjuder väderstationer är Oregon Scientific , Tfa Dostmann , Technoline

Tips för att välja en väderstation

Väderstationer med sensorer

Köp en väderstation där följande sensorer är installerade
• En termometer som mäter temperaturen
• En barometer som sammanställer atmosfärstryck
• En regnmätare som mäter nederbörd
• En vindmätare som spår vindens riktning och hastighet
• En fuktsensor som mäter luftfuktigheten

Väderstationer wifi kompatibla

De flesta väderanordningar har nu WiFi åtkomst, men inte alla har denna egenskap. När du väljer en väderstation, se till att den är WiFi kompatibel.

Väderstation komplett trådlöst

En komplett trådlös väderstation loggar data via WiFi eller genom att ansluta den till din dator. Så välj en komplett trådlös väderstation eftersom den är mer fördelaktig än någon annan.

Väderstationens strålningssköld

En strålningssköld kan hjälpa till att skydda temperatur och fuktsensorerna från direkt solljus, vilket kan stödja enheten för att förutsäga mer exakta mätningar. Så välj alltid en väderstation med strålsköld.

Väderstation med soldriven enhet

Soldrivna enheter kan hjälpa till att minska mängden el som krävs för väderstationen, vilket kan spara pengar på lång sikt. Välj en väderstation med soldrivna enheter.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga