Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Merchandising

Merchandising friluftsliv

Hitta ett brett utbud av Merchandising-produkter för friluftsliv. Upptäck de bästa erbjudandena på trekkinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Merchandising

Märken i Merchandising

Typer av merchandising för utomhusbruk

Nyckelringar

Nyckelringarna är de små ringarna eller metallsträngarna som många nycklar kan fästas på. Nyckelringarnas längd gör att en artikel kan hanteras smidigare än om den fästs direkt på en nyckelring. Nyckelkedjan är en representation av framträdande kontroll i många länder. Medan en nyckel betecknar säkerhet och kontroll, betyder en nyckelkedja full av nycklar mer än så. Det uttrycker förtroende, förtroende, plikt och beslutsamhet. Nyckelringar är tillverkade av starkare metaller som rostfritt stål och järn. Bästa nyckelringar finns på märkena som Black Diamond , Montura , Regatta , Trespass , Nordisk .

Paraply

Ett paraply eller parasoll är ett vikbart lock som hålls av trä eller metallstänger som regelbundet fixeras på en trä , metall eller syntetstång. Paraply uppfinns för att skydda en person från regn eller solljus. Vi tar paraplyer för att ges som användbara tillbehör som skyddar oss från regnet. Uttrycket "paraply" härstammar från den latinska roten "umbra", som bestämmer skugga eller skugga. Den används också av campare under sina uteturer eftersom det är en viktig utomhusutrustning. De bästa paraplyerna finns på dessa kända varumärken Trangoworld , Sea to Summit , Ternua , Regatta.

Leksaker

Leksakerna är de artiklar som används i lek, särskilt en avsedd för sådan användning. Den är huvudsakligen utformad för användning av barn, men kan också säljas till vuxna under specifika situationer. Att leka med leksaker kan vara ett underbart sätt att instruera små barn att utvecklas i samhället. Leksaker är oskyldiga saker som barn använder för att roa sig medan de tillsammans undersöker världen omkring dem, lär sig själva, rollspel och förvärvar för att visa sina känslor. En bra leksak är underhållande för ditt barn och rätt för hans ålder. Du kan köpa leksaker till ditt barn från Marmot , Trespass, Nordisk, Safari Ltd .