up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Nordisk

Soveposer

Soveposer

Telte

Telte

poser

poser

Møbler

Møbler

Kogegrej

Kogegrej

Tilbehør og reservedele

Tilbehør og reservedele

Afdelinger

Camping

Damesko

Dametøj

Herresko

Herretøj

Markedsføring

Rygsække og Kufferter

Soveposer

Telte

Alle( Nordisk )

Nordisk

Nordisk blev grundlagt i 1901. The Down Professionals er den mest identificerede udendørsudstyrsfabrikant, der tilbyder højkvalitetsudstyr til ture. Især NORDISK telte er de mest nyttige på markedet og leverer komfort, meget plads og hjemlige omgivelser til udendørsentusiaster. Takket være det velventilerede slør af luksuriøse bomuldstelte. NORDISK har udviklet sig som en leder i premiumtelte fra ultralettere ture til ekstra bomulds glamping. I tilfælde af ugunstige forhold er NORDISK telte det mest nyttige ly for regn, vind og krybende insekter.
Nordisk er et fremtrædende skandinavisk udendørsmærke, som har opnået betydning for tilberedning af højkvalitetsudendørsudstyr siden sit begyndelse for mere end et århundrede siden. Nordisk har altid udtrykt ånden af ​​nordisk designprincipper, som kombinerer holdbarhed, funktionalitet og minimalistisk æstetik for at imødekomme behovene hos udendørsentusiaster.
Nordisks produktlinje indeholder et bredt udvalg af udendørsudstyr, såsom telte, soveposer, udendørs tøj og tilbehør. Hvert produkt er grundigt forberedt til at præstere i de mest vanskelige udendørsmiljøer samtidig med at det har et smart og tidløst udseende. Nordisks udstyr markedsføres af eventyrere over hele verden, fra højlandere, der bestiger de højeste klipper, til campingpladssejere, der søger komfort i små skove.

Nordisk-samling af udendørsudstyr og tilbehør

Nordisk telte er lavet med holdbare og højkvalitetsstoffer til at modstå forskellige vejrforhold, herunder regn, vind og sne. De bruger ofte lette, men stærke stoffer for at levere holdbarhed uden at gå på kompromis med vægten. Nordisk sovepose bruger normalt premiumisolerende stoffer, såsom dun eller kunstig isolering, for at levere fremragende varme og isolering. De har forskellige temperaturmålinger for at betjene forskellige sæsoner og betingelser.
Nordisk tasker har generelt flere kasser, lommer og udvidelse punkter for effektiv organisering og komfortabel adgang til dit udstyr. Nordisk køkkengrej er lavet for at være let og pakke, hvilket gør det komfortabelt at transportere i en taske eller campingudstyr.
Nordisk campingmøbler er normalt bygget til at modstå udendørs situationer, med robuste og stærke materialer og strukturer udviklet til at vare igennem mange campingture. Nordisk campingstole, borde og andre møbelprodukter er lavet til at være lette og bærbare, hvilket gør dem komfortable at køre til din lejr.
Nordisk rygsække har ofte tilpasningsfunktioner, såsom fleksible torso størrelser, for at levere en skræddersyet pasform til forskellige kropsformer. Ventilationssystemer er normalt indarbejdet i rygsækkens bagsiden for at undgå ekstrem sved og ubehag. Nordisk måtter er typisk brugervenlige og lette at udvide, deflatere og pakke væk. Nogle måtter har anti-slip teksturer for at holde dig fra at glide rundt på måtten om natten.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk