up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Robens

Robens

Alle ( Robens )

Om Robens

I det udendørs udforsknings- og campingområde står Robens som en fakkel af pålidelighed og innovation. Grundlagt i 1973 har denne mærke skabt et stålhårdt ry for at give eventyrere højkvalitets campingudstyr, der forener robust holdbarhed med moderne design. Med en urokkelig tro på at fremme uforglemmelige udendørs oplevelser fortsætter Robens med at trives som en betroet følgesvend for dem, der søger spændingen ved det store udendørs.

Robens´ rejse, der strækker sig over næsten et halvt århundrede, er et vidnesbyrd om deres dedikation til at forbedre udendørs oplevelser. Deres brede udvalg af campingudstyr, herunder campingkøkkener, komfurer, frokosttasker, tørretasker, soveposer og telte, afspejler et engagement i kvalitet, innovation og den vedvarende ånd af eventyr. Med Robens ved din side, er din næste udendørs tur bestemt til at være mindeværdig og fyldt med komfort og tillid.

Håndværk Eventyr siden 1973

Mærket tilbyder et komplet udvalg af Robens campingudstyr, der passer til både nybegynder campister og erfarne udendørs entusiaster. Fra telte til soveposer er deres udstyr designet til at modstå de rigorøse vildmarker samtidig med at sikre optimal komfort. Hvert produkt gennemgår nøje testing for at sikre, at det opfylder mærkets strenge kvalitetsstandarder. Robens campingkøkkener er et vidnesbyrd om deres dedikation til lejrkomfort. Disse kompakte og bærbare køkkenløsninger gør madlavning til en leg, uanset om du er på et fjernt lejrsted eller midt i naturen. Robens komfurer er udviklet til effektivitet og pålidelighed. Designet til at modstå forskellige vejrforhold, gør disse komfurer det muligt for campister at lave mad, hvor som helst de går. Uanset om du foretrækker traditionelle gas komfurer eller lette, miljøvenlige muligheder, har Robens en komfur, der passer til dine behov. Til dem, der er på farten, tilbyder Robens frokosttasker en bekvem måde at holde måltiderne friske, mens man udforsker det store udendørs. Disse isolerte tasker er designet til at passe problemfrit ind i din udendørs livsstil. Robens tørretasker er uundværlige for at holde dit udstyr tørt i våde forhold. Disse tasker er tilgængelige i forskellige størrelser og stilarter og er fremstillet af holdbare, vandtætte materialer til at beskytte dine ejendele mod regn, sprøjt og elementer. En god nats søvn er afgørende for enhver udendørs tur, og Robens forstår dette godt. Robens soveposer er omhyggeligt designet til at give maksimal varme og komfort. Robens telte er måske deres mest ikoniske tilbud. Fremstillet med præcision tilbyder disse telte et fristed midt i naturens skønhed. Med et udvalg af størrelser og stilarter, fra lette rygsæk telte til familie-skårne ly forlystelser, sikrer Robens at campere af alle slags har en pålidelig hjemme væk hjemmefra.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk