up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Bep marine Akun Kytkin Pro Installer

plus
Bep marine

Bep Marine Akun Kytkin Pro Installer

Tuotekuvaus Bep marine Akun Kytkin Pro Installer

Tehovaatimukset veneissä ovat kasvaneet, ja nämä 2 Ohjelmointikytkimet tarjoavat suuren tehon kapasiteetti (400 ampeeria jatkuva), kyky helposti sovi kaksinkertaistui kaapelit ja noudattavat alan standardi asennus jalanjälki (Guest, Perko, Blue Sea). Huomaa valintakytkimet eivät erota elektroniikkaa haitallisilta moottorin käynnistyksen piikkejä. Huom: 771 S korvaa 721.

Tekniset tiedot:

Jokainen in Package Korkeus (): 2.400

Jokainen in Package Leveys (in) °: 6.100

Jokainen Paketin pituus / syvyys (in): 7.400

Kukin Pakkauksen paino (oz) °: 19.200


Tiesitkö, mitkä kaikki ominaisuudet tekevät Bep marine Akun Kytkin Pro Installer:sta ainutlaatuisen? Jos olet kiinnostunut Bep marine Akun Kytkin Pro Installer:n ostamisesta, olet onnekas, sillä tuotetta on tällä hetkellä saatavilla waveinn verkkokaupassa. Laajasta Latureita valikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja näin voit nauttia merenkulku ja kalastussta täysin siemauksin. Nauti waveinn:n suuresta valikoimasta ja liity suureen urheiluyhteisöömme.

Ominaisuudet Bep marine Akun Kytkin Pro Installer

Väri
Harmaa
Tuotetyyppi
Kytkimet

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up