up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Alé Knævarmere Rainproof Klimatik Winter

plus
Alé

Alé Knævarmere Rainproof Klimatik Winter

Produktbeskrivelse Alé Knævarmere Rainproof Klimatik Winter

Knæ varmere til kolde og våde forhold. Vandafvisende forestillinger.Specifikationer:


INGEN VAND fleece åndbar

Regn bevis stof på bagsiden: spray test = ISO 4 (på en skala fra 1 til 5, hvor 5 betyder vandtæt)

Vindtæt


Er du på udkig efter Alé Knævarmere Rainproof Klimatik Winter? Behøver du ikke søge mere! Vi har alt indenfor Arm og benvarmere i vores online cykel butik. Du kan finde mange forskellige modeller og altid til den bedste pris. De bedste cykel produkter, lige de bikeinn du manlger. Er du på udkig efter en gave? Så kig på vores Dametøj udsalg.

Funktioner Alé Knævarmere Rainproof Klimatik Winter

Farve
Sort
Produkttype
Kort

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Kendt produkt.

-

Mit andet par. Jeg bruger den til kulde eller til solbeskyttelse, på varme dage. Størrelse S passer til mig, strækningen forbliver fast til enden af stien. God stoftykkelse og pasform. Alé tilføjede en refleks på siden af benet, en god detalje, da det ikke var det forrige par, jeg har. Godt ben, hverken så langt eller så kort. Min afsendelse var hurtig.

Ale skuffer aldrig

-

Meget passende kvalitetsprodukt for ikke at blive for tungt, men for at opretholde de rigtige temperaturer på benene i de første dage, når lave temperaturer kan overraske dig.

Godt køb

-

Testet i en 5 timers regn og temperatur mellem 3 og 5 grader, og de udførte vidunderligt, anbefaler jeg dit køb.

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up