up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Hjul og Dæk

Dæk - Form for dæk: Clincher

()
load

Sådan repareres et cykeldæk

Her i denne vejledning vil vi diskutere de enkle trin til, hvordan du fastgør et cykeldæk. Se:

Tag hjulet af cyklen
For at fastgøre et fladt cykeldæk skal du have et opretstående cykelstativ for at hæve hjulet, så du kan arbejde let. Eller du kan også lægge cyklen nedad, hvor styret og sadlen hviler på gulvet.

Løsn møtrikkerne med en skruenøgle
Brug en skruenøgle eller skralde alene til at løsne møtrikkerne på hjulakslen. Hvis møtrikkerne er for stramme til at løsne dem, kan du bruge silikonspray eller olie. De fleste moderne cykelmodeller har enkle og hurtigfrigivende hjullåse.

Afbryd bremserne
Hvis bremserne er i vejen for at tage hjulet af, skal du først frakoble dem. Der er forskellige typer bremsemekanismer med forskellige udløsere, men du kan ofte finde en hurtig frigivelse på enten håndbremsearmen eller bremsekaliberne.

At tage hjulet af
Du skal bare frigøre bremserne og derefter trække hjulet af. Specialized , Schwalbe , Vittoria , Continental og Mavic tilbyder alle værktøjer og gear til fastgørelse af cykeldæk.

Fjern røret
Derefter bliver du nødt til at tømme røret og fjerne det ved at trykke på dækkets kanter. Du kan også bruge et dækgreb, så du let kan få adgang til det indre rør. Her skal du inspicere hele hjulet, cykeldækket og røret for årsager til tårer eller punkteringer.

Patch eller udskift med et nyt rør
Afhængig af punkteringen skal du enten fastgøre cykeldækket med et plaster eller udskifte det med et nyt.

Geninstaller hjulet
Når du er færdig, skal du installere hjulet korrekt og kontrollere ved at dreje pedalerne for at sikre, at det er ordentligt fastgjort.pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk