up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
load

Vælg de reservedele, du har brug for til bærere og opbevaring af cykler

Du kan købe reservedele til cykelholdere fra Thule , ABUS , XLC , MASSI , M Wave . Her er nogle reservedele til cykelholdere som følger:

Rem til cykelholder
Gummi med otte huller dannes samlet med klemme, der ikke kun udvides jævnt for at erhverve cykler på din cykelholder lettere at blive på plads, men sikrer også, at det ikke er let at glide, når det fastgøres, hvilket effektivt forhindrer cykelhjulet i at rotere.

Fælgbeskytter
Pas på dine cykler carbon fælge med fælgbeskyttere. Lavet lige passende til at dæmpe båndet på din cykelholder omkring cyklerne med carbon fælge. Let at glide på og af cykelbåndene. Passer til de fleste cykelholdere med hjulbånd.

Adapter
Adapteren giver dig mulighed for at styre cykelholderen på et køretøj med et reservehjul. Reservehjulet overvejer det område af cyklen, der er tættest på bilen, så du kan medbringe tre cykler.

Reservedele til cykelopbevaring

Du kan købe reservedele til cykelopbevaring fra Thule, ABUS, XLC, MASSI, M Wave. Her er nogle reservedele til cykelopbevaring som følger:

Opbevaringssæt til krogvæg
Denne vægkrog tilsluttes en ordentlig væg og giver dig mulighed for at fastgøre dine cykelopbevaringsholdere sikkert ud af vejen. Beregnet til at blive brugt sammen med kaserner.

Lysadapterstift
Drej din 13 polige kontinentale elektriske tilpasning til anvendelse med en almindelig holder med 7 ben. Vær opmærksom på, at ikke baklygterne eller det lysende lys fungerer på en 7 benet tilstand.

Identiske låse
Brug de samme låse til at give et identisk beskyttelsessystem til dit cykelopbevaringsstativ.


clouse menu Luk