up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Sram

Allt ( Sram )

Om Sram

Sram er et Chicago-basert selskap som er mest kjent for å tilby sykkelkomponenter av høyeste kvalitet. Den oppsto i 1987 i USA. Sram -navnet er et akronym for medgründerne, Roy og Sam. Nå har det vokst til et team av mennesker som spenner over hele verden for å utvide merket med sine kvalitets- og innovative sykkelprodukter. Sram er nå et av de beste merkene som tilbyr sykkelutstyr . Gjør sykkelopplevelsen din til den beste ved å finne den utmerkede samlingen av Sram- produkter hos Bikeinn .
Sram har også introdusert sin avanserte AXS-applikasjon. Sram AXS er en trådløs teknologi for elektronisk skifting til konstruert maskinvare. Den hjelper deg med å sjekke batteristatus, tilpasse kontroller og gi påminnelser om rettidig vedlikehold ved å trykke på knappene. Den oppgraderte versjonen er tilgjengelig i den rimeligste prisklassen med nøyaktige og raske handlinger. AXS-teknologi hjelper rytteren å blande og matche alle trådløse produkter for enkelt å overføre kommandoene sine med alle sykkelkomponenter.

Oppgrader sykkelen din med Sram-tilbehør

Vevstengene regnes som hjertet i en transmisjon.De er plassert ved siden av pedalen og hjelper deg med å flytte sykkelen fremover hver gang du begynner å tråkke. Sram kranksett kommer i tre formater enkelt, dobbel og trippel. De er tilgjengelige i mange forskjellige størrelsesalternativer. Den perfekte sveivstørrelsen hjelper deg å sykle raskere og enklere og avhenger av viktige faktorer som høyde og kjørestil. Hvis sveiven har en annen størrelse, kan den endre passformen og påvirke sykkelopplevelsen din.
Sram tilbyr et bredt utvalg av girskiftere laget av overlegen kvalitet. Sram-girer er perfekte for å ta kjøreytelsen din til et helt nytt nivå, og gir jevn kjedebevegelse, noe som betyr økt hastighet. Hjulene kan gå hundretusenvis av kilometer tidligere uten å gå i stykker. Skiftet skal være den mest kompatible med girhastighetsnummeret på kassetten.
Sram tilbyr et bredt og inspirerende utvalg av de beste kjedene. Sram-kjeder har vist seg å være svært holdbare. Disse høykvalitetskjedene gir den raskeste hastigheten da de er laget av solid materiale. Det er en perfekt teknisk bruk for å drive tusenvis av disse kjedene .Kvaliteten på kjettingene som brukes på sykkelen påvirker også levetiden til kassetten . Det vil tidsavbryte kassetten automatisk. Kassetter kommer i forskjellige størrelsesalternativer som hjelper med mange girkombinasjoner. Du kan enkelt velge din passende kassett etter det tette antallet tenner mellom de minste og største tennene. Det sikrer et jevnt girskifte når variasjonen mellom dem er minimal.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk