up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Sram

Avdelinger

Deler Reservedeler

Elektronikk

Felger Og Dekk

Klokker

Sykkeldeler

Undertøy

Allt ( Sram )

Om Sram

SRAM er et privat selskap kjent for å produsere sykkelkomponenter. Selskapet er basert i Chicago, USA og ble grunnlagt i år 1987. Navnet på selskapet er faktisk akronymet til grunnleggerne ved navn Scott, Ray og Sam.


SRAM har vært et kjent navn for å lage sykler og komponenter. De fortsetter å bringe nye produkter til stor suksess i dag. Sykling er en hobby som stadig flere liker. Krev riktig utstyr enten du sykler på veien, stier eller nedover fjell. SRAM tilbyr sykkeldeler og utstyr av høy kvalitet, inkludert veivsett, bunnbrakett, kassett, nav, kjeder, tannhjul, hjul, bremser, spaker, gruppesett, krankdrev og mange flere. For sykkelvedlikehold tilbyr vi også smøremidler og rengjøringsmidler. Med SRAM-produkter til din disposisjon vil du ha sikkerheten til en perfekt vedlikeholdt sykkel.


Oppdag AXS trådløs teknologi, med Eagle GX som tilbyr god holdbarhet som også blander seg sømløst med resten av økosystemet. Finn også SRAM XX1 Eagle som en kraftigere, lydløs og holdbar girgruppe. Hvis du foretrekker en mellomklasse, men av god kvalitet, er SRAM NX et ideelt alternativ.

clouse menu Lukk