up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Dior Eau De Toilette Miss Roller Pearl 200ml

plus
Dior

Dior Eau De Toilette Miss Roller Pearl 200ml

Produktbeskrivelse Dior Eau De Toilette Miss Roller Pearl 200ml

DIOR Parfumer KvindeparfumerMiss Roller Pearl Cologne 200ml.
Hvis du vil købe de bedste Parfumer fra Dior, har du fundet det bedste sted, dressinn. Hos dressinn, har vi kun de bedste mærker, som Dior, så du kun får de bedste mode, til de bedste priser. Kig selv efter i mode og Eau De Toilette Miss Roller Pearl 200ml. Bestil nu og modtag dine Dior Eau De Toilette Miss Roller Pearl 200ml, inden for et par dage.

Funktioner Dior Eau De Toilette Miss Roller Pearl 200ml

Farve
Transparent
Kapacitet
101-250ml
typer af parfumer
Eau de Toilette (5-15%)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk
up up