up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Helly hansen Anorakki Active Winter

Helly hansen Anorakki Active Winter

plus
Helly hansen

Helly Hansen Anorakki Active Winter

Tuotekuvaus Helly hansen Anorakki Active Winter

Tämä tyylikäs miesten parka on peräisin Urban Active -mallistostamme - se on saanut inspiraationsa ulkoilmasta, kaupunkielämän ytimessä.

YKK® - 2-suuntainen vetoketju.

Synteettinen puhalluskykyinen eristys.

Säädettävä huppu ja helma.

Rintatasku YKK®-vetoketjulla.

Käsitaskut YKK®-vetoketjulla.

Ranneke säärystimet.

HH® painettu logo.

PFC-vapaa.

Kankaan koostumus: Kuori: 100 % polyamidi - Kuori 2:100 % polyesteri - Vuori: 100 % polyamidi - Eristys: 60 % polyesteri, 40 % polyesteri (kierrätetty).
Jos olet kiinnostunut Helly hansen:n Anorakki Active Winter tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Miesten vaatteet tuotteet Helly hansen-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. Helly hansen suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia muoti tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma Helly hansen Anorakki Active Winter jo tänään!

Ominaisuudet Helly hansen Anorakki Active Winter

Kiinnitykset
Vetoketjut
Väri
Harmaa
Ominaisuudet
Tuulenpitävä
Vetoketjun pituus
Täysimittainen vetoketju

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Helly hansen Anorakki Active Winter

Iltapala takki

-

on loistava takki, valitettavasti valitsin väärän koon, joten palauta se kerran ja tilaa uusi, yhtä kokoa pienempi.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up